Funcionament del fons de riquesa per a cotxes domèstics

operació de fons d’actius per a cotxes domèstics
operació de fons d’actius per a cotxes domèstics

El projecte "cotxe domèstic", que va ser presentat a l'ordre del dia amb un gran anunci realitzat pel president Erdoğan, torna a estar a l'ordre del dia després de l'estancament en els dies de l'epidèmia. Es diu que aquesta vegada, el projecte es transfereix al fons de riquesa, que es diu que es va construir, i es pot posar en pràctica una transferència de milers de milions de lires als caps.

Es poden buscar recursos a la terra mitjançant hipoteques.


Hasan Toktaş, membre del Consell d'Administració General de l'IYİP, va afirmar que els terrenys del Tresor turc de 4200 hectàrees assignats al TAF van ser transferits al Fons de riquesa.

Afirmant que s'ha arribat a aquesta reclamació, però no hi ha informació clara sobre el pas oficial en aquesta direcció, el diputat de CHP Bursa, Erkan Aydın, va dir: "Parlem d'un gran terreny aquí. Es destinarà a la fàbrica un milió de metres quadrats de terra de 4 milions de metres quadrats. Amb aquesta reclamació, només ens ve al cap una cosa, els terrenys en qüestió es transferiran al Fons de riquesa, i aquest lloc es presentarà com a hipoteca i les empreses tractaran de proporcionar préstecs a l'estranger. "

Tayyip Erdogan el dia 27 de desembre de 2020, el dia, grup d’ús de l’iniciativa turquesa Cars Initiative a (TOGG), el real del TSK als 4 milions de metres quadrats de Gemlik a 1 milió de metres quadrats d’anunciar que es destinarà a la fàbrica "Love Kadir en el recordatori", els TSK Land Wealth Funds Si la notícia a la qual es transfereix és correcta, la producció d'automòbils nacionals es realitzarà en col·laboració amb el Fons de riquesa. "

"El Grup Venture, el més valuós de Turquia en almenys un milió de metres quadrats de terra i que renuncia a tants diners com no podem predir el que passarà avui, s'entén que es compartirà", va dir Kadir odial, l'avaluació continua com segueix:

El mètode de la col·laboració de l’estat amb empreses privades fa que les empreses tinguin a l’abast recursos públics gratuïts. Les empreses es paguen i es converteixen en socis que no superen el 50% del seu capital. Com que el seu capital està per sota del 50%, el govern no té res a dir en la seva administració.

"Només poden trobar tants diners amb el fons de riquesa"
Tayyip Erdoğan va dir que el grup d’empresa conjunta establert per a l’automòbil nacional invertirà 22 mil milions de lires. Només poden trobar aquests diners pel Fons de riquesa. Ells aniran a transferir milers de milions de lires als caps, ja que construirem un cotxe domèstic.

Un dels propòsits de la creació del Fons de Riquesa és difondre aquestes pràctiques.

Quins incentius es donaven prèviament als caps per al projecte?
En el paquet d’incentius anunciat anteriorment el president Erdoğan per al projecte que aniria duent a terme el grup Anadolu, BMC, Root Group, Turkcell, Zorlu Holding i TOBB, van anunciar prèviament el president Erdoğan:

  • Exempció fiscal
  • Exempció d’IVA,
  • Devolució d’IVA,
  • Deducció fiscal (taxa de deducció fiscal del 100%, taxa de contribució a la inversió del 100%, taxa d’import de la contribució a la inversió que es pot utilitzar en el període d’inversió és del 100%),
  • Suport social per part de l'empresari (10 anys),
  • Ajuda a retenció d’impost sobre la renda (10 anys),
  • Suport a personal qualificat (màxim 360.000.000 TL),
  • Suport d’interès i / o dividend (màxim 13 anys a partir de la data d’ús de cada préstec, sempre que no superi el 80% de l’import de la inversió fixa i el 10% dels interessos i / o dividends pagats),
  • Assignació d'ubicacions d'inversió,
  • Garantia de compra.


Sigues el primer a comentar

Yorumlar