Quan començaran els trens?

quan començaran els trens
quan començaran els trens

El TCDD Tasimacilik té previst reiniciar els serveis de trens d'alta velocitat (YHT), trens regionals i serveis de tren, que han estat suspesos a causa del brot de coronavirus, al juny si no hi ha canvis.


Es van introduir algunes regles per al "període de transició". Per tant, els trens transportaran passatgers amb una capacitat del 50 per cent. Els passatgers no emmascarats no seran transportats als trens. Els passatgers obtindran bitllets per endavant. Només s’asseurà al seient que van comprar. No podrà viatjar en un altre seient. No hi ha canvis en els preus dels bitllets. Es desinfectarà els trens.

Aquí teniu les noves regles que s’han d’aplicar als trens

Algunes regles s'aplicaran al "període de transició". Aquests són els següents:

  • YHTs transportarà passatgers amb un 50 per cent de capacitat.
  • Els passatgers no emmascarats no seran transportats als trens. Els passatgers han de venir amb les seves màscares.
  • Els passatgers obtindran bitllets per endavant. Només s’asseurà al seient que van comprar. No podrà viatjar en un altre seient.
  • No hi ha canvis en els preus dels bitllets.
  • Hi haurà desinfectant als trens.

Els trens tindran seients buits per a la salut darrere dels vagons "

"Els trens també funcionaran amb un 50% de capacitat. A la part del darrere hi haurà seients buits per a la salut. Es necessita suport financer i psicològic perquè el ciutadà s’acostumi al nou període. Cal fer sacrificis per recuperar-los. Segons la investigació, la companyia aèria no és capaç d’atrapar les xifres de gener ni tan sols en aquesta temporada l’any vinent. Hi ha figures similars al tren. La vida de la nació canviarà ara.

Turquia Mapa de tren

Quan començaran les expedicions de YHT?

Va afirmar que els seients dels trens estaven disposats de manera que s’ajustessin les distàncies entre els seients d’acord amb les regles de la distància social canviants després del Coranavirus YHT operat per TCDD Taşımacık AŞ. La venda de bitllets per a vols YHT, que començaran a mitjans de juny, tornarà a estar a Internet.

Mapa de Turquia Tren RàpidCom 1

Yorumlar