TÜBİTAK contractarà 9 treballadors continuats

Tubitak treballarà contínuament per als treballadors
Tubitak treballarà contínuament per als treballadors

TÜBİTAK contracta 9 treballadors fixos per fer feina a Kocaeli. Es requereixen algunes condicions especials per als sol·licitants. Les sol·licituds hauran de presentar-se com a molt tard el 27 de maig, a les 17.00:XNUMX. No s’accepten sol·licituds, excepte les sol·licituds realitzades mitjançant el “Sistema d’aplicació de treballs”.

CONDICIONS GENERALS A BUSCAR EN CANDIDATS


a) Estant prohibit dels drets públics.

b) No tenir dret a participar en l’entrevista dins l’àmbit dels anuncis numerats TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-2 i TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-3.

c) No tenir la malaltia o la malaltia infecciosa que li pugui impedir fer el seu deure constantment.

d) A part dels delictes negligents, els delictes es tradueixen en sancions alternatives per a presons de curta durada i disposicions diferides diferents de les que es detallen a continuació; Fins i tot si han estat empresonats per més de sis mesos o perdó, delictes com malversació, extorsió, suborn, robatori, robatori qualificat, frau, frau, abús de confiança, fallida fraudulenta o frau i dignitat, fins i tot si han estat empresonats més de sis mesos. no haver estat condemnat per delicte o contraban, representació errònia de licitacions i oficis oficials, revelar el secret de la tasca, delictes contra secrets d’estat. No tenir afiliació, afiliació o contacte amb l'estructura, formacions o grups en l'àmbit d'aplicació del Decret llei núm. 667 o les estructures, formacions o grups que hagi decidit el Consell de Seguretat Nacional d'actuar contra la seguretat nacional de l'Estat.

e) Els candidats han de tenir una mitjana de grau de graduació d'almenys 4,00 sobre 2,50. (En la conversió de les mitjanes puntuals dels candidats que el sistema de qualificació universitària es troba en el sistema de 100 al sistema de 4, s’utilitzarà la taula de disposicions de les qualificacions del sistema de 4 en el sistema de 100).

PROCÉS D'APLICACIÓ

a) Per sol·licitar l’anunci “www.bilgem.tubitak.gov.t és"Cal registrar-se al sistema de sol·licitud de feina. (Quan es crea un currículum per a l’aplicació, tots els documents requerits s’han d’afegir electrònicament al sistema i s’ha de fer una sol·licitud seleccionant el codi de referència). No s’acceptaran sol·licituds excepte les sol·licituds realitzades a través del Sistema d’aplicacions de treball.

b) Les sol·licituds s’han de presentar com a màxim 27 / 05 / 2020: 17: 00.

c) Les sol·licituds s’avaluaran mitjançant el codi de referència de l’anunci. Els candidats podran sol·licitar-se seleccionant el codi de referència del sistema d’aplicació de treball. No es consideraran les aplicacions sense seleccionar un codi de referència.

d) Segons l’article (e) de les “Condicions generals a cercar per als candidats”, seran convidats a l’entrevista 10 vegades més que el nombre de personal a contractar. Si hi ha altres candidats amb la mateixa puntuació que l’últim candidat, se’ls convidarà a una entrevista.

e) Els candidats s’avaluaran d’acord amb la declaració que hagin introduït al sistema de sol·licitud de feina durant les seves sol·licituds i si la informació introduïda no és correcta o falta algun dels documents següents, la sol·licitud es considerarà nul·la.

  • CV actual (el vostre currículum s’ha d’elaborar amb fotografies en color, incloses les identificacions turques, turques i números de telèfon).
  • Grau o certificat de sortida associat.
  • Certificat YÖK Alumni (impressió d'Internet amb codi de govern electrònic i control).
  • Transcripció d'associats.
  • Document de treball i document del servei d’assegurances de candidats amb experiència.
  • Document que mostra l'estat militar.

Nota: totes les novetats i anuncis sobre el procés estan disponibles al lloc web de la nostra Institució (www.bilgem.tubitak.gov.tr ​​/ http://www.tubitak.gov.tr) s’anunciarà.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquíSigues el primer a comentar

Yorumlar