Goodyear corona l'èxit amb doble podi a les 24 hores de Le Mans

Goodyear ha tornat amb èxit de la cursa de resistència més prestigiosa del món, Le Mans, aquest cap de setmana. Competint amb pneumàtics Goodyear a la classe LMP2 a la cursa, 2 equips van coronar el seu èxit pujant al podi.

Les 24 Hores de Le Mans d'enguany són el primer esdeveniment de Le Mans de Goodyear des del seu retorn a l'esport internacional, que va anunciar en el mateix esdeveniment l'any passat. Des d'aleshores, l'equip Goodyear Racing s'ha preparat per a la dura carrera i ha treballat estretament amb tots els equips socis.

Dos d'aquests equips es van classificar per al podi després d'una dura lluita de 24 hores. En el repte de la classe LMP24 de 2 cotxes, JOTA va acabar segon, mentre que Panis Racing va quedar tercer. L'èxit del podi dels dos equips en aquest difícil repte va ser una prova del rendiment i la durabilitat a tota la cursa dels pneumàtics Goodyear, que són el proveïdor de pneumàtics de cinc dels 2 vehicles que participen en la categoria LMP24.

Ben Crawley, director de Goodyear EMEA Motorsports, va dir; "Estem encantats d'haver coronat aquesta carrera desafiant amb un doble èxit de podi. Els equips JOTA i Panis Racing han fet un treball fantàstic i estem orgullosos de treballar estretament amb ells per maximitzar el rendiment. ACO, que va organitzar una organització tan exitosa després d'un període difícil, mereix un agraïment. És fantàstic tornar a ser aquí." Ell va dir.

La tripulació de Jota, amb els seus pilots Anthony Davidson, Antonio Félix da Costa i Roberto Gonzalez, va fer una actuació espectacular durant les 24 hores. Els pilots de l'equip Panis Racing, que van acabar la cursa en tercera posició, van ser Nico Jamin, Matthieu Vaxiviere i Julien Canal. El trio francès també va fer una excel·lent cursa a casa.

Algarve Pro Racing, un dels equips de Goodyear, va aconseguir un èxit notable en acabar la carrera en vuitena posició amb el seu sorprenent color negre i el seu logotip de Goodyear.

El director del programa de resiliència de Goodyear, Mike McGregor, va dir: “Felicitats als equips JOTA i Panis que han aconseguit pujar al podi. Aquests dos equips i Algarve Pro Racing van lluitar durant tota la cursa. El nostre treball directe de desenvolupament amb els equips ha donat els seus fruits, com el compost "Tipus B" que hem dissenyat específicament per a Le Mans. Els pneumàtics Goodyear van demostrar la seva durabilitat durant tota la carrera".

Goodyear Blimp va estar al cel durant tota la cursa

Goodyear no només va estar a la pista durant les 24 Hores de Le Mans, sinó també al cel amb l'icònic Goodyear Blimp. Després del seu retorn a Europa aquest any, l'icònic Goodyear Blimp també va aparèixer en aquesta important cursa.

Goodyear Blimp va oferir als seus convidats una emocionant experiència de vol per tot Le Mans, alhora que va oferir imatges aèries úniques de la cursa.

Comentant el dirigible de Goodyear, Ben Crawley va dir: "Aquesta setmana els nostres ulls no només estaven a la pista, sinó també al cel per sobre de la pista. La primera aparició del dirigible Goodyear en una cursa europea des dels anys 1980 va ser una gran oportunitat i un èxit notable per a tots nosaltres. Gràcies a l'ACO per ajudar a fer-ho possible".