Finalitzades les curses de la Copa Anatolia de disciplina alpina

curses de Copa Anatòlia de disciplina alpina completades

La "Copa d'Anatòlia d'esquí alpí FIS", que s'inclou en el programa d'activitats 2020-2021 de la Federació Turca d'Esquí, s'ha completat amb les curses celebrades avui. L'esdeveniment, que va presenciar la lluita de 9 atletes de 40 països contra la seva quota durant 4 dies, va completar l'esdeveniment amb 5 medalles.

L'últim dia de l'organització, la nostra jove atleta Ceren Yıldırım va guanyar la medalla d'or en dones, mentre que Sıla Kara va guanyar la medalla de plata. L'atleta kazakh Alexandra Troitskaya va ocupar el tercer lloc en femení. En la categoria masculina, l'ucraïnès Taras Filiak va ocupar el primer lloc, el segon lloc, l'uzbekistan Komiljon Tukhaev, i el tercer lloc, l'ucraïnès Mykhailo Karpushyn.

Les medalles van ser lliurades als guanyadors pel director provincial de Joventut i Esports d'Erzurum, Fuat Taşkesenligil, el vicepresident de la Federació d'esquí de Turquia, Cafer Nuroğlu, i el membre de la junta Serkan Taş.