La primera atleta femenina que representa Turquia al Campionat del Món de Motocròs

La primera atleta femenina que va representar Turquia al campionat mundial de motocròs

L'atleta nacional Irmak Yıldırım serà la primera dona turca que representarà Turquia al Campionat del Món de Motocròs que se celebrarà a Afyonkarahisar. L'atleta de 16 anys va dir que està millorant constantment: "Vull tenir èxit als campionats europeus i mundials i guanyar trofeus. Ja tinc ganes de setembre. Espero preparar-me bé per al campionat i no avergonyir la gent que confia en mi".

Una primera es viurà al Campionat del Món de Motocròs, que se celebrarà a Afyonkarahisar de l'11 al 12 de setembre. L'atleta nacional Irmak Yıldırım, de 16 anys, serà la primera atleta femenina que representarà Turquia al Campionat del Món de Motocròs Femení amb el suport del municipi d'Afyonkarahisar. En fer una declaració a la reunió introductòria, l'alcalde d'Afyon, Mehmet Zeybek, va dir que felicitava de tot cor a Irmak Yıldırım. Afirmant que Irmak va mostrar un gran exemple de valentia tot i que només tenia 16 anys, l'alcalde Zeybek va afirmar que era un motiu d'orgull per a Afyonkarahisar. El president Zeybek va desitjar èxits a l'atleta nacional Irmak en la competició i va agrair el seu suport als entrenadors que van formar l'atleta nacional i a la Federació Turca de Motociclisme.

“EL NOSTRE PRESIDENT SEMPRE ESTÀ AMB NOSALTRES”

El vicepresident de la Federació de Motocicletes de Turquia, Mahmut Nedim Akulke, ha agraït l'alcalde Mehmet Zeybek. Afirmant que el president de Zeybek sempre està amb ells, Akulke va dir: "Estem intentant respondre a l'interès i la preocupació del nostre president. Continuarem promocionant Afyonkarahisar tant al nostre país com al món de la millor manera possible. Avui és un dia molt emocionant. Per primera vegada a Turquia, vivim a Afyonkarahisar.

“CREIEM QUE REPRESENTARÀ EL NOSTRE PAÍS I LA PROVÍNCIA DE LA MILLOR MANERA”

Una atleta femenina de 16 anys competirà en aquesta bonica ciutat d'Anatòlia, Afyonkarahisar, al Campionat Mundial Femení. Això és un orgull per a Afyonkarahisar i el nostre país. El nostre objectiu aquí és portar trofeus i medalles a Afyonkarahisar després de tres anys. Continuarà la seva formació a Afyon Motorsports Center. Espero que faci una cursa sense accidents i representi Afyonkarahisar i el nostre país de la millor manera possible.

"BUSCO SETEMBRE"

El nostre atleta nacional Irmak Yıldırım va dir que participa en curses a l'estranger des del 2018: "He participat en moltes curses de motos des dels 11 anys. Vaig representar el meu país en els darrers Campionats d'Europa i Balcans. Tinc objectius en aquest àmbit. Continuo amb la meva formació. Estic millorant constantment. Vull tenir èxit als campionats europeus i mundials i guanyar trofeus. Ja tinc ganes de setembre. És un gran honor per a mi representar el meu país amb el suport del municipi d'Afyonkarahisar. Espero preparar-me bé per al campionat i no avergonyir la gent que confia en mi".

VA REPRESENTAR EL NOSTRE PAÍS EN ELS CAMPIONATS D'EUROPA I DELS BALCANS

L'atleta nacional Irmak Yıldırım serà la primera atleta turca a representar el nostre país a la categoria femenina del Campionat del Món de Motocròs, una de les organitzacions més populars dels esports de motor. Yıldırım, que serà la corredora femenina més jove a competir al Campionat del Món de Motocròs, que se celebrarà sota els auspicis de la Presidència, també va representar el nostre país als Campionats d'Europa i Balcans. L'atleta nacional de 16 anys participa al Campionat de Turquia des del 2017.