Toyota Gazoo Racing puja al podi al Rally d'Ypres de Bèlgica

Toyota Gazoo Racing va pujar al podi al ral·li d'Ypres de Bèlgica

El TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team va continuar el seu lideratge pujant al podi després d'una lluita estreta al ral·li d'Ypres de Bèlgica. En les etapes de ral·li, que també van incloure el mític Circuit de Spa-Francorchamps, el jove pilot de l'equip, Kalle Rovanperä, va pujar al podi en tercera posició.

Al Rally d'Ypres, que es va celebrar per primera vegada com a part del Campionat del Món de Ral·lis de la FIA, hi va haver una lluita estreta entre tots els pilots. Després de Rovanperä, els companys d'equip Elfyn Evans van ocupar el quart lloc i Sébastien Ogier el cinquè.

En el ral·li que va combinar les carreteres sinuoses de la regió de les Ardenes amb el Circuit de Spa, Rovanperä va acabar la cursa al podi, 6.5 segons per davant d'Evans. Tanmateix, a la fase de potència, Ogier va aconseguir el segon millor temps; Rovanperä va aconseguir el millor temps en quatre i Evans va aconseguir el millor temps en cinquè. Així, van aportar punts extra a l'equip.

Amb aquests resultats, Ogier va continuar liderant el Campionat de Pilots amb 162 punts, mentre que Evans va ocupar el segon lloc amb 124 punts. TOYOTA GAZOO Racing també va mantenir la seva primera posició al Campionat de Constructors amb un marge de 41 punts.

Avaluant la cursa, el capità de l'equip, Jari-Matti Latvala, va afirmar que hi va haver una lluita estreta entre els pilots i va dir: "Com a resultat, Rovanperä va completar el ral·li al podi amb el seu gran ritme. Tots els nostres pilots van fer una bona feina durant el cap de setmana i vam aconseguir recollir punts importants per al campionat". dit.

Kalle Rovanperä, que va completar el ral·li al podi, va declarar que li agradava la lluita tancada i que estava satisfeta amb el resultat.

Després del Ral·li d'Ipres, els equips competiran al Ral·li Acròpolis de Grècia, que torna al calendari per primera vegada des del 2013. Les etapes de ral·li tenen una reputació llegendària per les seves carreteres accidentades i rocoses. Aquestes etapes difícils posaran a prova tant els cotxes com els conductors.