El Castrol Ford Team Turkey completa el Ral·li Bursa Verd

L'equip castrol ford finalitza el ral·li bursa verd de gall dindi

Castrol Ford Team Turkey va completar amb èxit el 2021è Green Bursa Rally, la tercera etapa del Shell Helix 3 Turkey Rally Championship, una de les organitzacions esportives més prestigioses del nostre país, celebrada el cap de setmana passat. El Castrol Ford Team Turkey, que participava a l'organització amb els seus joves talents, va completar com a líder els campionats de 'marques' i 'juvenils', i va tornar a posar-se al capdavant en el campionat de 'les dues rodes motrius'.

Green Bursa Rally, la tercera etapa del Shell Helix Turkey Rally Championship, es va celebrar a Bursa entre el 3 i el 4 de setembre d'enguany. El Castrol Ford Team Turkey, que també va donar punts pel Campionat de Turquia de Ral·lis Històrics i la Copa Şevki Gökerman de Ral·lis, va aconseguir completar les categories 'marques' i 'juvenil' com a líder. El Castrol Ford Team Turkey, que va tornar a prendre el lideratge en la categoria de les dues rodes motrius, va tornar de Bursa amb punts molt importants.

Ali Türkkan - Aras Dinçer, va tornar al lideratge en "les dues rodes motrius"

El jove prometedor pilot del Castrol Ford Team Turkey, Ali Türkkan i el seu copilot Aras Dinçer, van aconseguir el tercer lloc de la classificació general per davant de molts vehicles de tracció a les quatre rodes amb el seu vehicle de dues rodes motrius, i van trobar la moral abans del Ral·li de Sèrbia. . Amb aquesta actuació, Türkkan també va demostrar que és el màxim candidat al campionat del Ral·li de Sèrbia, on anirà com a líder de les categories 'juvenil' i 'dues rodes motrius' al Campionat dels Balcans. El jove talent Ümit Can Özdemir i el seu copilot Batuhan Memişyazıcı, que van caure al 48è lloc amb els temps que va perdre el primer dia, van compensar les seves pèrdues el segon dia de la cursa i van acabar la cursa en el vuitè lloc de la cursa. classificació general, protegint així el seu tercer lloc al Campionat de Turquia de Ral·lis.

El duo Emre Hasbay - Burak Erdener va continuar liderant els "joves pilots"

Un altre jove pilot del Castrol Ford Team Turkey, Emre Hasbay i el seu copilot Burak Erdener van continuar liderant els 'joves pilots', mentre que Ali Türkkan, juntament amb el seu copilot Aras Dinçer, van aconseguir pujar de nou al lideratge a la ' categoria de tracció a dues rodes. Castrol Ford Team Turkey ha demostrat que és un ferm candidat en totes les categories per al Ral·li Sèrbia, la següent parada, amb els seus joves pilots, amb els resultats obtinguts al Ral·li Yeşil Bursa.

Calendari del Campionat de Ral·lis de Turquia 2021:

• 16-17 d'octubre Aegean Rally İzmir (asfalt)
  • 13-14 de novembre Ral·li Kocaeli (Terra)
  • 27-28 de novembre Ral·li d'Istanbul (Terra)
  • L'emoció també va estar al màxim a la Fiesta Rally Cup

La competició i l'emoció mai van faltar a la Fiesta Rally Cup, la copa d'una sola marca més antiga de Turquia, oberta a pilots de ral·lis de tots els àmbits de la vida. A la Fiesta Rally Cup, Kağan Karamanoğlu va aconseguir destacar entre els seus forts rivals juntament amb el Ford Fiesta R2T i el seu nou copilot Oytun Albayrak, amb qui va córrer per primera vegada. El duet va guanyar tant la 'classificació general' com el grup 'R2T' en la 1a posició de la Fiesta Rally Cup.

El duo Okan Tanrıverdi – Sevilay Genç, per la seva banda, va arribar a la meta en la 2a posició de la Fiesta Rally Cup amb els seus cotxes Fiesta R2, mantenint el seu ritme ràpid i estable en aquesta cursa, i amb aquest resultat, van aconseguir ser el 2n en la 'Classificació general' i el 2r en el grup 'R1' van mostrar. El duo Emrah Ali Başo – Yasin Tomurcuk va aconseguir el 3r lloc de la Classificació General en la cursa ferotge, amb Ford Fiesta ST, i l'equip Bursa va aconseguir així ser el 1r del Grup ST/R1.

La classificació a la Fiesta Rally Cup després del Yeşil Bursa Rally va ser la següent:

• Tansel Karasu- Yuksel Karasu (Fiesta Rally4) 31,6 punts
  • I Sunman-Yılmaz Özden (Fiesta R2) 31,4 punts
  • Okan Tanriverdi-Sevilay Genc (Fiesta R2) 29,4 punts

La Fiesta Rally Cup, que va ser iniciada per les llegendes turques dels ral·lis Serdar Bostancı i Castrol Ford Team Turkey amb el seu nou format des del 2017 i organitzada exclusivament per a Ford Fiestas, continua fent que pilots experimentats de totes les edats i joves pilots prometedors formen part d'un equip professional. . La pròxima etapa de la Fiesta Rally Cup, que ofereix un entorn molt competitiu, se celebrarà a Esmirna del 16 al 17 d'octubre i se celebrarà sota el paraigua del Ral·li Egeu, que també donarà punts al Campionat de Turquia de Ral·lis.