Els pedals van començar a girar amb la Sakarya MTB Cup

els pedals van començar a girar amb sakarya mtb cup

L'emoció de la cursa de bicicletes a la vall del girasol del municipi metropolità va començar amb les curses de la Copa Sakarya MTB. Es van donar a conèixer els guanyadors de la cursa celebrada a la pista de la marató de muntanya de la vall. A les 14.00h començarà la Copa del Món de BMX Supercross.

L'emoció de BTT i BMX organitzada pel municipi metropolità de Sakarya va començar a Sunflower Bicycle Valley. Molts aficionats a l'esport d'arreu del món, Turquia i Sakarya van venir a la vall a primera hora del dia. L'emoció de la cursa va començar amb la MTB Sakarya CUP a la pista de "bicicleta de muntanya" de la vall. A la pista de 4 metres de la vall es van celebrar curses de marató de muntanya. Els atletes de ciclisme en dues categories, elit masculina i elit femenina, van competir ferotgement per la medalla d'or.

L'emoció continua amb la Copa del Món de BMX

El suís Albin Vital va quedar primer, Walter Simon en segon lloc i Walter Andrin tercer en Elite Men. En la categoria d'elit femení, Popova Iryna d'Ucraïna va acabar primer, Sarkulova Forehead de Kazakhstan va acabar segona i Fetpraphan Warinthorn de Tailàndia va acabar tercera. Es van lliurar medalles als ciclistes que van ocupar el primer lloc del podi. D'altra banda, han començat les proves classificatòries per a la Copa del Món de BMX Supercross, que començarà a les 14.00 hores. Les curses de la Copa del Món començaran després d'aquestes voltes. L'emoció a la vall continuarà amb la cursa de BMX.