Vakkorama Sailing Team va tornar de Göcek amb honors

Considerant l'esport com a part integral de la moda i participant en les regates de vela importants del país amb l'equip de vela Vakkorama, Vakkorama va aconseguir un grau important a la 19a Setmana de curses de tardor de Göcek. Vakkorama Sailing Team va guanyar el tercer lloc a les curses. El guardó de l'equip va ser lliurat a Cem Hakko pel president de la federació.

La 19a Setmana de regates de tardor de Göcek i la Copa Atatürk del 10 de novembre, celebrades al districte de Fethiye de Muğla, van ser testimonis de la lluita dels iots de vela. Les curses, organitzades pel Göcek Yacht Club i en les quals van competir un total de 161 embarcacions, van tenir una durada de 5 dies. A les curses que van començar dins de la badia, els atletes van competir aferrissadament per tal de classificar-se en el recorregut geogràfic.

En l'àmbit de la 19a Setmana de curses de tardor de Göcek, Lagherta va ocupar el primer lloc, Magic Twelve va ocupar el segon lloc i Vakkorama Sailing Team va ocupar el tercer lloc a ICR 1.

Al final de la dura lluita, Vakkorama Sailing Team, que va quedar en tercer lloc, va celebrar el seu èxit a l'escenari. Els trofeus van ser lliurats als guanyadors per Özlem Akdurak, president de la Federació de Vela.