S'han celebrat les qualificacions de Bursa de Red Bull Kart Fight

Red Bull Kart Fightin Bursa Qualificacions celebrades

Les eliminatòries de Bursa per a Red Bull Kart Fight, el campionat de karting amateur més gran de Turquia, es van celebrar amb el suport del municipi metropolità.

Centenars de persones van sol·licitar les eliminatòries a 15 punts en 20 ciutats de Turquia en el torneig celebrat en col·laboració amb TOSFED, i l'emoció continua per trobar el més ràpid de Turquia. L'etapa de Bursa de les eliminatòries de Red Bull Kart Fight, que va començar l'11 d'octubre a Istanbul, Kocaeli i Şanlıurfa, també va ser escenari de curses competitives.

1 participant general i 1 corredor universitari, que tinguin el millor temps a la pista, intentaran convertir-se en el campió de Turquia a la final gegant que se celebrarà al Tuzla Karting Park el 14 de novembre, signant els seus noms per a la final. El campió turc viurà una experiència única d'esports de motor al Red Bull Ring Track d'Àustria.

Les eliminatòries de Red Bull Kart Fight finalitzaran el 7 de novembre i 15 finalistes perseguiran els seus somnis de campionat en les curses celebrades en 20 ubicacions de 40 ciutats. Els joves, que van participar a les rondes classificatòries a Bursa amb el suport de transport del municipi metropolità, van mostrar totes les seves habilitats per anar al campionat turc.