Quins són els codis d'error del mesurador de glucosa en sang (glucosa) Nano Roche Accu-Chek Performa?

roche accu chek performance nano mesurador de glucosa en sang quins són els codis d'error
roche accu chek performance nano mesurador de glucosa en sang quins són els codis d'error

La diabetis mellitus, també coneguda com a diabetis mellitus entre les persones, és una malaltia caracteritzada per un augment dels nivells de glucosa en sang per sobre dels límits normals (hiperglucèmia). Diabetis mellitus significa orina ensucrada en grec. Això es deu al fet que massa sucre a la sang es barreja amb l'orina. Tot i que la diabetis és més freqüent en societats que no tenen una cultura d'alimentació saludable, és comú a tot el món. Com que pot causar moltes malalties diferents, s'ha convertit en una amenaça per a la humanitat. S'ha de mantenir sota control constant. Per a això, s'utilitzen mesuradors de sucre en sang (glucosa). El Roche Accu-Chek Performa Nano és un dels dispositius més disponibles al mercat. S'ha demostrat amb la seva qualitat i precisió de mesura. Durant l'ús o en cas de mal funcionament, apareixen alguns indicadors a la pantalla del dispositiu. Aquests poden ser codis d'error i símbols d'advertència. El dispositiu avisa l'usuari amb senyals sonors i visuals. Cal parar atenció a aquestes advertències per utilitzar el dispositiu correctament.

Pantalla negra

Si no apareix cap text ni icona a la pantalla quan el dispositiu està encès:

  • És possible que les bateries estiguin esgotades, heu d'introduir una bateria nova i provar-ho.
  • El dispositiu pot estar en un entorn extremadament calent, hauríeu de provar-lo en un lloc més fresc.
  • És possible que la pantalla no funcioni correctament.
  • És possible que el dispositiu no funcioni correctament.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

Marca de bateria

Si no apareix res més que la icona de la bateria a la pantalla, és possible que les bateries estiguin baixes. Es pot inserir i utilitzar una bateria nova al dispositiu.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

Configuració

A la pantalla set-up Si apareix la icona, cal fer i confirmar configuracions com ara l'hora i la data. Com fer aquestes operacions es troba al manual d'usuari. El dispositiu es pot utilitzar fins i tot sense configurar.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

Marca del pal de prova

Si la icona de la tira reactiva parpelleja, el dispositiu està preparat per inserir-la.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

Signe de gota

Si el pal de prova s'insereix correctament al dispositiu, la marca de la gota apareixerà a la pantalla. L'aparició del signe de la gota indica que el dispositiu està preparat per a la mesura. Després d'aquesta marca, es pot degotejar la solució de mesura o la sang a la tira reactiva. El mesurament s'iniciarà automàticament quan s'acabin les operacions.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

HI

Si la icona HI apareix a la pantalla després de mesurar, vol dir que el resultat de la prova està per sobre dels límits del dispositiu. En cas d'una operació incorrecta, la mesura es pot repetir des del principi amb una nova tira reactiva. Si s'obté el mateix resultat, es pot provar amb un altre dispositiu o aplicar-lo a la institució sanitària més propera.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

LO

Si la icona LO apareix a la pantalla després de mesurar, vol dir que el resultat de la prova està per sota dels límits del dispositiu. En cas d'una operació incorrecta, la mesura es pot repetir des del principi amb una nova tira reactiva. Si s'obté el mateix resultat, es pot provar amb un altre dispositiu o aplicar-lo a la institució sanitària més propera.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

Signe d'exclamació

Si apareix una icona de signe d'exclamació a la pantalla després de fer una mesura, vol dir que el sucre en sang està per sota del nivell definit d'hipoglucèmia (sucre en sang baix). La glucosa, el sucre de la sang, és la font d'energia del cos. La hipoglucèmia és una condició en la qual el nivell de glucosa d'una persona és inferior al normal. Això pot ocórrer durant el tractament de la diabetis.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

CodeExp

Només a la pantalla negra quan s'utilitza el xip d'activació blanc codi exp es pot mostrar un avís. Quan apareix aquest avís, s'entén que les tires reactives caducaran a finals del mes en curs. Les tires de prova caducades poden donar resultats errònies. Per aquest motiu, el xip blanc d'activació i les tires de prova s'han de llençar a finals de mes, i s'han d'adquirir i utilitzar les actuals datades. A més, assegureu-vos que la configuració de data i hora del dispositiu sigui correcta.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

codi

A la pantalla codi L'aparició de l'avís indica l'absència del xip d'activació. Cal apagar el dispositiu, inserir el xip d'activació i tornar a engegar el dispositiu.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-1

El codi E-1 que apareix a la pantalla indica que la vareta de mesura que s'utilitza pot estar danyada o no estar ben connectada al dispositiu. La sonda s'ha de treure del dispositiu i tornar-la a inserir. Si la vareta està danyada, s'ha de substituir per una de nova.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-2

El codi E-2 que apareix a la pantalla indica que pot haver-hi un error al xip d'activació. El dispositiu s'ha d'apagar i tornar a encendre després que s'hagi inserit un nou xip d'activació.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

 E-3

El codi E-3 que apareix a la pantalla indica que el valor de glucosa en sang mesurat pot ser massa alt o que hi pot haver un problema amb la tira reactiva. En cas que t'hagis equivocat, amb un pal de prova nou la mesura es pot repetir des del principi. Si s'obté el mateix resultat, es pot provar amb un altre dispositiu o aplicar-lo a la institució sanitària més propera.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-4

El codi E-4 i el símbol de la gota que apareix a la pantalla indiquen que no s'ha deixat caure prou sang o solució de mesura a la tira reactiva. En cas d'una operació incorrecta, la mesura es pot repetir des del principi amb una nova tira reactiva.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-5

apareixent a la pantalla Avís E-5 i codi exp Indica que s'utilitzen tires reactivas caducades. Les tires de prova caducades poden donar resultats errònies. Per aquest motiu, s'han de comprar i utilitzar aquells amb dates actuals. A més, assegureu-vos que la configuració de data i hora del dispositiu sigui correcta.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-6

Si goteja sang o solució de control a la tira reactiva abans d'encendre el dispositiu i estar llest, apareixerà l'error E-6 a la pantalla. Amb la nova tira de prova, la mesura es pot repetir des del principi.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-7

El codi d'error E-7 que apareix a la pantalla indica que s'ha produït un error electrònic al dispositiu o que és possible que s'hagi tornat a inserir una vareta de mesura usada al dispositiu. Per solucionar aquest problema, cal apagar el dispositiu i tornar-lo a encendre. Si persisteix el mateix problema, s'hauria d'apagar el dispositiu, treure les bateries i, després d'esperar entre 5 i 10 segons, tornar a introduir les bateries i encendre el dispositiu. La mesura es pot repetir des del principi amb una nova tira reactiva.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-8

El codi E-8 que apareix a la pantalla indica que la temperatura ambient no és adequada per utilitzar el dispositiu. En aquest cas, s'ha d'apagar el dispositiu i col·locar-lo en un entorn adequat i utilitzar-lo després d'esperar entre 5 i 10 minuts. Les condicions adequades per al funcionament del dispositiu s'inclouen al manual d'usuari. Escalfar o refredar el dispositiu per mitjans artificials pot provocar un mal funcionament.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-9

En els casos en què les bateries utilitzades al dispositiu estan a punt d'esgotar-se, l'avís E-9 apareix a la pantalla. Les piles s'han de substituir per unes de noves. Si el dispositiu continua tenint el mateix error després de la substitució, s'ha de restablir. Per a aquest procés, el calaix de la bateria es llisca fora del dispositiu i, prement qualsevol tecla, el calaix de la bateria es torna al seu lloc i el dispositiu s'engega.

Codis d'error del mesurador de glucosa en sang de Roche Accu Chek Performa Nano

E-10

En els casos en què la configuració de data i hora sigui incorrecta, el dispositiu pot donar un error E-10. En aquest cas, la configuració del dispositiu s'hauria de tornar a fer i el dispositiu s'hauria d'apagar i engegar.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar