S'ha realitzat la 12a Mitja Marató Internacional d'Alliberament d'Adana

Es va córrer la 12a Mitja Marató Internacional d'Alliberament d'Adana. La sortida de la cursa va anar a càrrec del governador d'Adana Süleyman Elban, l'alcalde del municipi metropolità d'Adana, Zeydan Karalar, i el president de la Federació Turca d'Atletisme, Fatih Çintimar.

Enguany s'han celebrat 21 organitzacions de running conjuntes: mitja marató de 10 km, cursa de 5 km, cursa pública, cursa d'obstacles i cursa infantil.

La competició va acollir atletes de 12 països, la participació més alta de la història, i van competir més de 2 mil atletes.

En el seu discurs abans de la sortida, l'alcalde Zeydan Karalar va saludar els atletes que van venir a la ciutat d'arreu del país i del món. L'alcalde Zeydan Karalar va dir: "Benvinguts a Adana, on viuen joves i valents. "Us desitjo èxit a tots", va dir.

La Mitja Marató i Cursa Pública d'Alliberament, celebrada sota els auspicis de la Governació d'Adana i organitzada pel Municipi Metropolità d'Adana, en l'àmbit dels actes del 5è aniversari del Dia de la Independència d'Adana el 100 de gener, també es van incloure en el programa d'activitats 2021-2022 de la Federació Turca d'Atletisme.

En les curses que van presenciar imatges acolorides, les textures històriques de la ciutat es van incloure en el recorregut.

Enguany hi ha hagut zones de fisioteràpia d'escalfament i refrescos, parades de fruita i refrescs al llarg del recorregut per als esportistes. A més, s'ha donat com a obsequi als atletes materials com samarretes, bosses, barrets, polseres de sudor, tovalloles i imants.

10 atletes van participar a la mitja marató i a la carrera de 1680 km, 500 persones van participar a la carrera pública i 100 nens van participar en la carrera infantil. Les persones amb necessitats especials també van competir en una categoria separada a la competició.

En la categoria de Mitja Marató Masculina, el 1r classificat va ser Emmanuel Bor (Kenya), el 2n classificat va ser Getaye Fisseha Gelaw (Kenya), el 3r classificat va ser Benard Cheruiyot Sang (Kenya).

A Mitja Marató Femenina, el 1r classificat va ser Daisy Jeptoo Kimeli (Kenya), el 2n classificat va ser Burcu Subatan (Turquia), el 3r classificat va ser Büşra Nur Koku (Turquia).

A la cursa masculina de 10 km, Abdullah Tuğluk va quedar 1r, Onur Aras 2n i Hakan Çoban 3r.

A la cursa femenina de 10 km, Özlem Alici va quedar 1a, Sümeyye Erol i Sabriye Güzelyurt 3a.

La cerimònia de lliurament de premis dels concursos es va celebrar a la Sala del Teatre del municipi metropolità d'Adana.

En els concursos es van repartir un total de 372 mil lires de premis.