Resultat de la licitació de construcció de l'oficina central de la targeta Kocaeli

Resultat de la licitació de construcció de l'oficina central de la targeta Kocaeli
Resultat de la licitació de construcció de l'oficina central de la targeta Kocaeli

Els ciutadans que viuen a Kocaeli i utilitzen el transport públic d'una manera còmoda fan totes les seves transaccions amb la targeta Kocaeli a les oficines de la targeta Kocaeli. L'oficina central de Kocaeli Card, que actualment dóna servei als ciutadans dins de la Fira d'Izmit, es traslladarà a la part inferior del pont al costat sud (costat) del pas superior per a vianants de Mimar Sinan. Es va fer la licitació per a la construcció de la nova seu de Kocaeli Card.

ES MUDARÀ AL NOU LLOC

L'oficina de targetes de Kocaeli a la Fira de Kocaeli ofereix la impressió i distribució de targetes individuals, tràmits de visat d'estudiant i molts altres serveis als ciutadans. Amb l'objectiu de proporcionar un servei de major qualitat als ciutadans durant els períodes de feina, el municipi metropolità de Kocaeli construirà una oficina central de Kocaeli Card de 120 metres quadrats a l'àrea adequada sota el pont al costat sud del pas per a vianants d'İzmit Mimar Sinan. L'estructura, que està previst que estigui enllestida en 180 dies naturals a partir de l'entrega de l'obra, es construirà en una sola planta amb material d'acer.

4 EMPRESES LICITATS

La licitació es va celebrar a la sala de licitacions de l'edifici de serveis principal del municipi metropolità de Kocaeli. A la licitació, en què quatre empreses van presentar ofertes, l'oferta més baixa va ser de Kudretoğlu İnşaat amb 927 mil TL, mentre que l'oferta més alta la va fer Mehmet Ali Sezgin amb 1 milió 333 mil TL.

EMPRESA OFERTA
Construcció Kudretoglu 927 mil TL
Al San Automotive Construction 1 milions 268 mil TL
Construcció de fusta de Tosunlar 1 milions 291 mil TL
Mehmet Ali Sezgin 1 milions 333 mil TL

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar