Gran emoció al torneig de karting de l'Acadèmia secundària

Les curses organitzades pel Departament de Joventut i Esports del municipi metropolità de Kocaeli els dies 26 i 27 de febrer de 2022 a l'Outlet Center Karting Track van ser testimonis d'una gran emoció. Competint entre els 30 primers classificats de les categories masculina i femenina a les curses de classificació del Torneig de Karting de Secundària de l'Acadèmia, es van classificar per a la final i van continuar amb els seus somnis de convertir-se en campions.

LLUITES IMPRESSIONANTS

A les curses de classificació del Torneig de karting de l'escola secundària de l'Acadèmia 2022, 2 atletes van competir en 109 categories diferents. L'organització, en la qual es van determinar els atletes a participar en les eliminatòries finals, va ser testimoni de lluites impressionants en dos dies.

MILLOR TEMPS EN 6 TOURS

Al final de l'organització, en la cursa classificatòria a la qual van assistir 49 atletes en categoria femenina, Buse Demiray va ocupar el primer lloc en fer el millor temps en 300 voltes a la pista de 6 metres, mentre que Nurgül Açıkgöz va ocupar el segon lloc i Senanur. Erkan va ocupar el tercer lloc. En categoria masculina, Yaser Altuner, que va fer el millor temps en 300 voltes a la pista de 6 metres, va quedar primer a la cursa classificatòria, en la qual van participar 60 atletes. Yusuf Efe Kurt va ocupar el segon lloc i Berkay Karaag va ocupar el tercer lloc.

LES FINALS CONTINUARÀ AMB LES CARRERES DE CLASIFICACIÓ

El Torneig de karting de les escoles de l'Acadèmia continuarà amb les curses classificatòries finals que se celebraran a la pista de karting Outlet Center el 05 de març i es donaran a conèixer els campions de totes les categories el 13 de març. La llista d'atletes que van tenir èxit a les curses classificatòries del torneig i que es van classificar per a les eliminatòries finals que se celebraran el 05 de març de 2022 va ser la següent:

En la Categoria Femenina; Buse Demiray, Nurgül Açıkgöz, Senanur Erkan, Tuhana Taş, Sude Yeter, Burcu Arslan, Sinem Cangar. Seyda Sakarya, Elif Engin, Dilay Arıkan, Nazlı Kızılot, Yağmur Altınay, Şevval Çamlıce, Sinem Sucu, Berivan Gönül, Çağla Özen, Ceren Aydın, İlknur Şen, Karin Karakaş, Genèvlan Gönsek, Beymköz, Genèvlan Gönüz, Söyközünüzüzü, Sümünüközü, Sümünükünü, Çağla Özen. , Aleyna Fabric, Dilara Feyat, Cansu Venice, Tuana Bartan, Sümeyye Akbaba i Rümeysa Sarıkaya.

En la Categoria Masculina; Yaser Altuner, Yusuf Efe Kurt, Berkay Karaağ, Egemen Ertaş, Emre Elipek, Ahmet Colak, Baran Arslan, Muhammet Emin Orak, Bedirhan Azman, Salih Eren Tarhan, İbrahim Koç, Berkecan Keskin, Berkan Güney, Enes Yetimoğlu, Mahsunsar Erçol, , Doğan Türkan, Kerem Orcan, Metin Altun, Berat Erkul, Muhammed Emin Kaya, Enes Batin Keskin, Burak Özer, Fatih Celepci, Fatih Mehmet Kahraman, Semih Karaaslan, Emir Uzun, Bilal Güneş, Ali Akkurt i İlınçhan Kılınçhan.