El primer "Tren infinit" d'emissions zero carrega amb gravetat

El primer "Tren infinit" d'emissions zero carrega amb gravetat
El primer "Tren infinit" d'emissions zero carrega amb gravetat

La firma minera australiana Fortescue ha anunciat l'interminable Infinity Train, que es recarrega amb l'energia de la gravetat. Fortescue té com a objectiu transportar grans quantitats de mineral de ferro sense necessitat de recàrrega amb el seu projecte de tren de zero emissions, que es presenta com la locomotora elèctrica de bateria més eficient del món.

Per crear aquest projecte, Fortescue va adquirir Williams Advanced Engineering (WAE), que passarà a formar part de la seva filial Fortescue Future Industries (FFI). Fortescue Future Industries és una formació centrada a desenvolupar tecnologies més ecològiques per reduir les emissions de carboni de l'empresa minera. El primer projecte de la nova associació va ser l'Infinity Train de zero emissions, que pot renovar la seva energia.

Tot i que encara no s'han revelat completament els detalls del projecte, es preveu que el tren aprofiti els pendents de baixada i utilitzi l'energia dels trams de frenada per reposar la seva energia. Quan s'acabi l'energia, podrà tornar a la mina amb la mateixa càrrega sense necessitat de repostar.

Fent una declaració sobre el tema, Elizabeth Gaines, CEO de Fortescue, va dir coses semblants. Gaines diu: “Regenerar electricitat a les seccions de baixada del tren; "Eliminarà la necessitat d'instal·lar una infraestructura de generació i recàrrega d'energia renovable, convertint-la en una solució eficient per eliminar el dièsel i les emissions de les nostres operacions ferroviàries".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar