Alarko-Makyol signa un contracte de metro a Bucarest

Alarko-Makyol signa un contracte de metro a Bucarest
Alarko-Makyol signa un contracte de metro a Bucarest

En la declaració feta a KAP per Alarko Holding, es va afirmar que la iniciativa, de la qual és soci al 50 per cent, ha signat avui el contracte i es va comprometre amb el disseny i la construcció del 6è tram de metro de la connexió ferroviària de l'aeroport de Bucarest.

Alarko Holding havia adjudicat prèviament la licitació. kazanva anunciar que s'han signat les últimes signatures per al metro de connexió a l'aeroport de Bucarest.

En la declaració feta a la Plataforma de Divulgació Pública pel Holding, "Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., en la qual la nostra filial Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. – Makyol Construction Industry Tourism and Trade Inc. S'ha presentat l'oferta presentada per l'empresa conjunta a la licitació "Enllaç ferroviari a l'aeroport internacional de Bucarest 50a secció de metro Lot 6: Treballs de disseny i construcció d'obres de construcció entre l'1.1 de maig i Otopeni", oberta per l'Autoritat del Metro de Bucarest (Metrorex SA). per part de l'empresari. kazanPrèviament es va anunciar al públic que se'ns va convidar a signar un contracte el 08.03.2022, un cop finalitzats els tràmits legals necessaris, s'esperava que ens convidessin a la negociació del contracte.

Amb el contracte signat el 08.03.2022, la Joint Venture ha encarregat els treballs de disseny i construcció en qüestió a l'Autoritat del Metro de Bucarest (Metrorex SA).

També s'ha informat que el valor total del contracte (sense IVA) de l'obra promesa és de 1.200.850.000 RON i aproximadament 242.595.960 euros.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar