El Ministeri d’Energia i Recursos Naturals contractarà 65 persones contractades

El ministeri d'Energia i Recursos Naturals contractarà experts assistents
Ministeri d'Energia i Recursos Naturals

10 (deu) Agents de Protecció i Seguretat Contractats, 30 (trenta) Personal de Suport Contractat, 5 (cinc) Tècnics Contractats i 20 (vint) Personal d'Oficina Contractat, per ser contractats a l'organització central del Ministeri d'Energia i Recursos Naturals (ANKARA). ), que es detalla a continuació, Per poder ser contractat en l'àmbit d'aplicació de l'article 657/B modificat de la Llei del Funcionari núm. 4, l'article annex 06 titulat "Requisit d'examen" dels "Principis sobre la contractació del personal contractat", que es va posar en vigor amb la Decisió del Consell de Ministres de data 06/1978/7 i numerada 15754/2 D'acord amb el que estableix la lletra b) del primer paràgraf, es contractarà 2020 (seixanta-cinc) personal contractat, en funció del a la puntuació del grup KPSS (B) 65, sense examen escrit i/o oral.

Es demanen les següents titulacions, condicions especials i generals per als candidats que sol·licitaran la contractació de personal contractat a partir del termini de presentació de sol·licituds.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

TITULACIÓ REQUERIDA I CONDICIONS ESPECIALS

  • Per graduar-se de qualsevol programa de grau associat d'Institutions d'Educació Superior.
  • Tenir una puntuació de 2020 o més del tipus de puntuació KPSS-P93 a l'examen de selecció de personal públic de 70,
  • No haver complert els 18 anys i ser menor de 30 a partir del termini de presentació de sol·licituds,
  • Comptar amb les condicions de l'article 10 de la Llei de serveis de seguretat privada de 06/2004/5188 i número 10,
  • Disposar d'un carnet d'identitat de guàrdia de seguretat privada armat que no hagi caducat en el termini de presentació de sol·licituds,
  • No tenir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que pugui impedir el compliment de la tasca,
  • No ha de ser inferior a 170 cm, i la diferència entre els dos últims dígits de l'alçada en centímetres i el pes no ha de ser superior a 15, no inferior a 15 (Per exemple, el pes d'un candidat que fa 180 cm d'alçada ha de ser 80+15=95 més, 80-15 No hauria de ser inferior a =65.)
  • No tenir cap discapacitat per treballar fora de l'horari laboral i els caps de setmana segons el deure a desenvolupar,
  • No trobar-se en una situació que li impedeixi treballar en espais tancats i oberts per torns les 7 hores del dia, 24 hores al dia,
  • Encara que hagin passat els terminis especificats a l'article 26 del Codi Penal turc de data 9/2004/5237 i numerats 53 o s'ha decidit ajornar l'anunci del veredicte;

1) No ser condemnat a una pena de presó d'un any o més per un delicte dolosa.

2) Encara que siguin indults, els delictes contra la seguretat de l'Estat, l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, la vida privada, l'àmbit confidencial de la vida i la immunitat sexual, i els delictes de drogues o estimulants, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsificació, abús de confiança, no ser condemnat per fallida fraudulenta, manipulació de licitacions, manipulació de l'actuació, blanqueig de béns derivats del delicte, contraban i prostitució.

3) No tenir una investigació o processament en curs per delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, la vida privada i l'àmbit confidencial de la vida, la immunitat sexual i les drogues o estimulants.

MÈTODE D'APLICACIÓ I DURADA

4.1. Candidats; Les sol·licituds es faran electrònicament mitjançant l'administració electrònica al Ministeri d'Energia i Recursos Naturals Career Gate-Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) amb la contrasenya d'e-Government, i els candidats també presentaran les seves sol·licituds entre les dates de sol·licitud del nostre ministeri, adreça Enerji.gov.tr./corporate-human-resources-career-kapisi.

4.2. Les sol·licituds començaran a les 09.05.2022 del 9.30 i finalitzaran a les 20.05.2022 del 23.59.

4.3. No es tindran en compte els candidats que no sol·licitin a través de l'adreça Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) i no s'acceptaran sol·licituds presentades en persona, per missatgeria o per correu.

4.4. La informació de graduació dels candidats de grau associat i de grau que sol·licitaran la plaça es rep automàticament de la Institució d'Educació Superior a través de l'administració electrònica. Els candidats que hagin estat graduats en institucions educatives del país o de l'estranger i tinguin una equivalència pel que fa a l'estatus educatiu que es sol·licita en aquesta convocatòria, hauran de penjar el document corresponent en format pdf o jpeg al camp "Document que indica equivalència" a la secció "Els vostres altres documents". fase durant l'aplicació de l'administració electrònica.

4.5. Els candidats que hagin graduat algun dels programes d'educació secundària (Baxillerat o equivalent) que sol·licitaran l'anunci, la informació de la graduació dels quals no arriba automàticament, han de penjar els seus documents de graduació en format pdf o jpeg.

4.6. Els candidats que optaran a la plaça d'Oficial de Protecció i Seguretat hauran de carregar els seus DNI de guàrdia de seguretat privada armada, que no hagin caducat en el termini de presentació de sol·licituds, tant al revers com al davant, al camp "Targeta d'identitat del guàrdia de seguretat privada" sota el camp. Pestanya "Altres documents".

4.7. Els aspirants que optaran a la plaça de Personal de Suport (Conductor) tindran el carnet de conduir classe E o el nou carnet de conduir tipus D a partir de l'17/04/2015 amb la modificació publicada al Butlletí Oficial de la Generalitat de data 29329/01/01 i numerada 2016. al Reglament de Circulació, s'han de penjar al camp "Permís de conduir" de la pestanya "Els altres vostres documents".

4.8. Els candidats que optin a la plaça de Personal de Suport (Conductor) han de penjar els seus documents psicotècnics al camp "Documents psicotècnics" de la pestanya "Altres documents".

4.9. Els candidats als quals s'extingeixin els contractes per les seves institucions o els contractes dels quals s'extingeixin unilateralment mentre treballin a jornada completa en llocs de personal contractat (4/B) en institucions i organismes públics, amb la finalitat d'acreditar que han complert el període de carencia d'un any, presentar un document de servei aprovat en format pdf i jpeg de les seves institucions anteriors, s'ha de carregar en el moment de la sol·licitud.

4.10. "La vostra transacció s'ha completat correctament" a la plataforma de contractació pública Career Gate. No es tindrà en compte cap sol·licitud sense inscripció. Per tant, els candidats haurien de comprovar si el procés de sol·licitud s'ha completat.

4.11. Durant la sol·licitud realitzada dins de les dates de sol·licitud a través de la Plataforma de Contractació Pública Career Gate; Les aplicacions del procés "L'aplicació encara no s'ha completat" a la columna "Estat de l'aplicació" de la pantalla "Les vostres aplicacions" es poden actualitzar fent clic al botó "Actualitza".

4.12. Els sol·licitants són responsables de fer el procés de sol·licitud lliure d'errors, complet i d'acord amb les qüestions indicades en aquesta convocatòria, i carregar al sistema els documents sol·licitats en la fase de sol·licitud. Els candidats que no compleixin aquestes qüestions no podran reclamar cap dret.

4.13. Els candidats que completen amb èxit les seves sol·licituds podran imprimir "Informació de la sol·licitud" després de completar el procés de sol·licitud.

4.14. Els candidats només podran optar a un títol de les posicions convocades. No s'admetran les sol·licituds de qui sol·liciti més d'una plaça i les sol·licituds no presentades degudament i/o puntualment.

4.15. Atès que els candidats rebran la seva puntuació KPSS, el títol associat i la formació de grau, el departament on es van graduar, el servei militar, els antecedents penals i la informació sobre la població, s'obtindran a través dels serveis web de les institucions rellevants mitjançant el govern electrònic en el moment de la sol·licitud. .

En aquesta fase no es demanarà documentació. Si hi ha un error en la informació esmentada dels candidats, aquests hauran de tenir les actualitzacions/correccions necessàries realitzades per les institucions corresponents abans de sol·licitar-los.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar