Ispartakule Çerkezköy Ofertes recollides a la licitació de les obres de construcció de la línia de ferrocarril

Es van reunir les ofertes per a la licitació d'obres de construcció de la línia de ferrocarril Ispartakule Cerkezkoy
Es van reunir les ofertes per a la licitació d'obres de construcció de la línia de ferrocarril Ispartakule Cerkezkoy

Ispartakule - Çerkezköy Les ofertes es van recollir en el concurs de les obres de construcció del projecte de la línia del ferrocarril

República de Turquia Ministeri de Transports i Infraestructura, Direcció General d'Inversions en Infraestructures (AYGM), Ispartakule Çerkezköy S'han recollit ofertes a la licitació de les obres de construcció de la línia del ferrocarril. Vuit empreses van presentar ofertes a la licitació. L'empresa conjunta Gulermak-YSE va presentar l'oferta més baixa amb 8 euros.

Les empreses que licitan la licitació i les seves ofertes són les següents:

 1. Gulermak- YSE 399,928,819.42 euros
 2. DENTAS-GURBAG 507,176,400.00 Euros
 3. Doğuş-Tekfen 537,749,776.78 euros
 4. RMI RONESANS MEDICAL 545,150,590.00 Euro
 5. BAYBURT- AZERCON 548,689,073.73 euros
 6. Yapı Merkezi 559,494,333.00 euros
 7. Webuild SpA & Kolin 596,475,575.00 euros
 8. Cengiz-Makyol 660,188,019.53 euros

Avaluades les ofertes presentades per la Direcció General d'Inversions en Infraestructures (AYGM), kazanEl moment convidarà l'empresa o l'empresa conjunta a contractar.

Ispartakule-Çerkezköy Projecte Línia Ferroviària

imatge del projecte ferroviari ispartakule cerkezkoy

República de Turquia Ministeri de Transports i Infraestructures, Direcció General d'Inversions en Infraestructures (AYGM), Halkalıd'Ispartakule i d'Ispartakule ÇerkezköyTé previst construir una nova línia ferroviària d'alta velocitat en dues licitacions i trams diferents a 'e (Projecte). El projecte estarà situat a la regió d'Istanbul i la província de Tekirdag. Quan el projecte estigui acabat i estigui operatiu, serà operat per TCDD i transport TCDD.

Disponible amb aquest projecte Halkalı L'estació està en construcció per crear un únic sistema ferroviari integrat amb total interoperabilitat. Çerkezköy- Estarà connectat amb el ferrocarril de Kapikule. Halkalı- Hi ha un informe final d'EIA aprovat elaborat per a la línia de ferrocarril de Kapikule d'acord amb la legislació local.

Objectius del projecte

L'objectiu principal del projecte és augmentar la capacitat ferroviària de mercaderies i passatgers a la regió estratègicament crítica de Tràcia. La regió té una importància crítica com a punt de trobada euro-àsia de la xarxa ferroviària europea.

El projecte és una resposta a polítiques de transport clau i iniciatives d'infraestructura estratègica destinades a fer front a la limitació de capacitat:

 • L'objectiu de la política de la xarxa transeuropea de transport (TEN-T) és tancar llacunes, eliminar colls d'ampolla i barreres tècniques, així com reforçar la cohesió social, econòmica i regional a la UE.
 • El Projecte és un subcomponent del Projecte TRACECA (Corredor de Transport Europa-Càucas-Àsia), que té com a objectiu enfortir les relacions econòmiques, el comerç i el transport a la conca del Mar Negre, el Caucas Meridional i les regions d'Àsia Central; i
 • El projecte és un dels principals projectes d'infraestructures definits al Programa Operatiu del Sector del Transport (SOPT) de Turquia (2014-2020).

Objectius del projecte

Els objectius del projecte són els següents:

 • Contribuir a l'assoliment d'un sistema de transport nacional sostenible, segur, inclusiu i eficient que doni lloc a la transició de modes de transport individuals al transport públic a nivell nacional, integrant encara més Turquia a l'Espai Únic de Transports Europeu;
 • Resoldre les limitacions de capacitat de la connexió ferroviària d'Europa a Anatòlia oriental; i
 • Promoure el canvi del transport per carretera al ferrocarril eliminant les restriccions de capacitat ferroviària.

Components del projecte

Projecte, Ispartakule-Çerkezköy Proporcionarà un nou enllaç ferroviari electrificat d'alta velocitat de 67 km. El projecte es troba dins dels límits de la província d'Istanbul, dins dels límits de la província de Tekirdag al nord-oest de Turquia. Tant trens de viatgers com de mercaderies circularan pel nou ferrocarril.

El projecte constarà de:

 • d'Ispartakule Çerkezköy Una ubicació adjacent a l'est de l'estació (Çerkezköy a aproximadament 1 km del centre) nova línia doble de 67 km;
 • Substitució de la infraestructura existent a 2 estacions existents (incloent la dotació de passarel·les, andanes i vies addicionals);
 • Noves estructures com ponts, viaductes, túnels, passos superiors i inferiors;
 • Donar suport als sistemes d'alimentació, incloses les línies aèries i les subestacions; i
 • Donar suport als sistemes d'electrificació, senyalització i control.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar