Resultat de la licitació de demolició d'edificis de serveis principals del municipi metropolità d'Esmirna

Resultat de la licitació de demolició d'edificis de serveis principals del municipi metropolità d'Esmirna
Resultat de la licitació de demolició d'edificis de serveis principals del municipi metropolità d'Esmirna

S'ha conclòs la licitació celebrada pel municipi metropolità d'Esmirna per a la demolició de l'edifici principal de serveis, que va ser evacuat a causa dels danys del terratrèmol. En la segona fase de licitació, que es va celebrar pel mètode de subhasta, van competir 11 empreses. L'empresa Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation, que va fer l'oferta de pagament més alta al municipi a canvi de la demolició, va guanyar la licitació amb una oferta de 19 milions de lires. kazanera.

Es va concloure la licitació celebrada pel municipi metropolità d'Esmirna per a la demolició de l'edifici principal de serveis, que va ser evacuat perquè va resultar danyat pel terratrèmol del 30 d'octubre. Dues de les 13 empreses que van participar en la primera fase del concurs, que es va celebrar en dues fases, van ser eliminades per la comissió de licitació. En el concurs, que s'ha celebrat pel mètode de subhasta després de la presentació de les ofertes econòmiques d'11 empreses. kazanel moment és clar. L'empresa "Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation Petroleum Products Fuel Oil Mining Recycling Facility Operations", que va donar l'oferta més alta de 19 milions de TL al municipi a canvi de la demolició, va guanyar la licitació. kazanera. Secretari general del municipi metropolità d'İzmir Dr. Buğra Gökçe va presidir. Amb l'informe elaborat per l'Institut de Gestió de Desastres de la Universitat Tècnica d'Istanbul, es va revelar que l'opció de modernització de l'edifici no era l'adequada pel que fa als aspectes tècnics i a l'ús eficient dels recursos públics, i el municipi metropolità va sortir a licitació per a la demolició. Les obres d'enderroc, que començaran després del contracte amb l'empresa, estaran enllestides en 2 dies.

Qui va participar en la licitació?

Acar Yıkım İnşaat, Özbüker Hafriyat, Nerman Hafriyat, Çermiksu Metal Chemicals Food Transport, Gürsoy İzaberlik Recycling Metal Nakliyat Construction, Emg Operation Facilities Recycling es van adjudicar la licitació organitzada pel Departament d'Afers Científics del municipi metropolità d'İzmir. KazanHi van participar ım Emmagatzematge de residus Logística de salut i seguretat laboral, Karadoğan Yıkım Hafriyat, Yılmazlar Junk, Dağoğlu Energy Electricity Transport, Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation Products petroliers Fuel Oil Mining Recycling Facility Operations, Asya Group Urban and Transformation companys.

Apartat especial sobre amiant en el plec de condicions tècniques

El municipi metropolità d'Esmirna ha preparat una especificació tècnica especial que inclou precaucions de seguretat i salut abans de les operacions de demolició. En conseqüència, l'empresa que va rebre la licitació recollirà, empaquetarà i transportarà el material que conté amiant, segons l'informe de determinació rebut pel municipi metropolità d'Esmirna del laboratori acreditat per l'Agència d'Acreditació de Turquia (TÜRKAK) abans d'iniciar el procés de demolició, i iniciarà el procés de demolició després de netejar el solar. En tots aquests processos, complirà la Seguretat i Salut Laboral, la Llei de Medi Ambient i el Reglament del Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera. Els treballs d'eliminació d'amiant seran realitzats per personal amb "Certificat de retirada d'amiant".

S'obrirà el concurs de projectes arquitectònics

El municipi metropolità d'Esmirna utilitzarà l'àrea buida després de la demolició amb un edifici més petit que acollirà l'alcalde i la sala del consell municipal. El nou edifici es determinarà mitjançant un concurs de projectes arquitectònics. El projecte, que pretén ser recolzat amb funcions públiques, culturals i artístiques, estarà obert a les contribucions dels agents urbans com ara cambres professionals i organitzacions no governamentals relacionades amb un mètode participatiu a escala del disseny urbà inclòs l'entorn immediat. . El concurs estarà obert a la participació nacional i internacional i es conclourà en dues fases.
L'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna, Tunç Soyer, va anunciar que en comptes de l'edifici que s'ha d'enderrocar, es preveu un edifici més petit, en harmonia amb la plaça històrica, on s'ubicaran la presidència i la sala del consistori.

Servit 38 anys

Els projectes de l'edifici de serveis principals del municipi metropolità d'Esmirna es van decidir pel "Concurs de projectes arquitectònics" obert el 1966. La construcció de l'edifici va començar l'any 1968, però es va inaugurar l'any 1982.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar