Continua la renovació dels ponts de vehicles i vianants als districtes d'Ezmir

El pont de l'autopista a les províncies d'Esmirna es renovarà
Es renovaran 14 ponts d'autopistes als districtes d'Ezmir

El municipi metropolità d'Esmirna continua els seus esforços per renovar els ponts de vehicles i vianants dels rierols que van ser destruïts a causa de les fortes pluges a molts districtes de la ciutat. El municipi metropolità, que ha finalitzat el procés de licitació per renovar 9 ponts d'autopistes més en 14 districtes, inicia una inversió de 114 milions de lires en els propers dies. Amb els nous ponts de vehicles, els diàmetres dels quals es construiran per reduir el risc d'inundació, es facilitarà un transport segur i còmode tant per als vehicles com per als vianants.

El treball continua en línia amb l'objectiu de l'alcalde metropolità d'Esmirna, Tunç Soyer, de fer que la ciutat sigui resilient. El Municipi Metropolità, que pren les precaucions davant possibles inundacions amb l'efecte de la crisi climàtica, també renova els ponts de vehicles i vianants sobre la riera. Municipi metropolità d'Esmirna Bayindir, Bayraklıva completar el procés de licitació per a la renovació de 14 ponts d'autopistes a Kiraz, Seferihisar, Kemalpaşa, Güzelbahçe, Kınık, Menderes i Torbalı. Les obres, que tindran un cost de 114 milions de lires, començaran en els propers dies i estaran enllestides en un any.

Treballarem prop de 70 punts

El president Tunç Soyer va dir que han accelerat les seves inversions per reforçar les infraestructures urbanes en zones amb problemes: “En aquest context, construirem ponts de vehicles i vianants en prop de 400 punts amb una inversió d'aproximadament 70 milions de lires. Gràcies als embornals, els diàmetres dels quals hem augmentat, el cabal de les rieres s'alleujarà, tant evitarem inundacions com oferirem un transport segur i còmode per als nostres ciutadans.

Els ponts s'amplien, es fa paviment

El municipi metropolità d'Izmir està construint nous ponts de vehicles als rierols que no es poden fer embornals. Els ponts de carretera sobre la riera preparats pel Departament de Transport es calculen i es dissenyen d'acord amb els cabals de 100 i 500 anys de les rieres. Alguns dels ponts de l'autopista s'estan ampliant. Amb les voreres es fa segur el pas tant de vianants com de vehicles.

Què s'ha fet fins ara?

En els últims 3 anys, el municipi metropolità d'Esmirna va construir 3 ponts d'autopistes i 13 embornals aptes per al pas de vehicles. Continuen les obres de 2 ponts d'autopistes, 2 embornals i 2 ponts per a vianants. El pont de l'autopista Torbalı Moscovite Stream, el pont de l'autopista del barri de Dikili Bademli i el pont de l'autopista Vezirağa sobre Yeşildere s'han completat. S'han fet aptes per al pas de vehicles 13 ponts de clavegueram, especialment Gaziemir, Karabağlar, Balçova, Menderes i Urla. Continuen els ponts de carretera al barri de Menemen Hasanlar i Bergama Fevzipaşa, 2 ponts per a vianants a Seferihisar i un embornal a Urla i Karabağlar.

Quins ponts es renovaran en quin districte?

 • Es crearà un paviment per als vianants i l'amplada i la llargada del pont augmentaran al pont de l'autopista que connectarà Hasköy Mahallesi amb el carrer del governador Kazım Dirik al riu Küçük Menderes a Bayındır.
 • Bayraklı L'amplada del pont de l'autopista que connecta el carrer Akın Kıvanç i el carrer 7312 a Yamanlar Creek augmentarà a 15,5 metres. Es crearà un paviment de 2,5 metres a banda i banda del pont.
 • L'amplada del pont de l'autopista a Güzelbahçe Yelki s'augmentarà de 6 a 12 metres i la seva longitud s'incrementarà de 15 a 30 metres.
 • L'amplada del pont de l'autopista Yolu de Taşlıyol Cluster Houses a Kemalpaşa s'augmentarà de 6 metres a 12 metres i es construirà un paviment de 2 metres d'amplada a banda i banda del pont.
 • L'amplada del pont de l'autopista a la localitat de Kınık Kocaömerli s'augmentarà de 6 metres a 12 metres i la seva longitud s'augmentarà de 30 metres a 61 metres i es crearà un paviment de 2 metres a banda i banda del pont.
 • El pont de l'autopista d'un sol carril que connecta el districte de Kınık Örtülü i el districte de Karadere s'obrirà al trànsit de vehicles de doble carril per a la sortida i l'arribada. La seva amplada s'incrementarà de 4 metres a 13,5 metres, i la seva longitud passarà de 12 metres a 13,5 metres.
 • L'amplada del pont de l'autopista, que té 5 metres d'ample i 18 metres de llarg, que connecta Kiraz Suludere Mahallesi amb la carretera de Çanakçı, s'augmentarà a 12 metres i la seva longitud a 21 metres. Es crearà un paviment de 2 metres a banda i banda del pont per als vianants.
 • Es construirà un pont d'autopista de 6 metres d'amplada i 20 de llargada en lloc del pont Menderes Akçaköy Mahallesi, que té 16 metres d'ample i 26 metres de llarg. Hi haurà voreres en ambdós sentits amb una longitud de 2 metres.
 • El rierol que creua Sarıçay, que proporciona transport entre Menderes Develi Mahallesi i les zones de producció, servirà de pont per a l'autopista. El nou pont de la carretera tindrà 12 metres d'amplada i 55 metres de llarg.
 • El pont de l'autopista de 20 metres de llarg que connecta el districte de Kavakdere i el districte de Beyler-Orhanlı a Seferihisar es renovarà i la seva amplada s'augmentarà a 12 metres i la seva longitud a 21 metres. Es construirà un paviment de 2 metres a banda i banda del pont.
 • L'amplada del pont de l'autopista de 20 metres de llarg, que connecta els barris d'Orhanlı i Gümüldür, augmentarà a 12 metres i la seva llargada a 24 metres. Es construiran dos metres de vorera a banda i banda de la calçada.
  L'amplada del pont de l'autopista Seferihisar Ulamış Mahallesi Okul Caddesi, de 19 metres de llarg i 4 d'amplada, augmentarà fins a 14,5 metres i la seva longitud fins a 21 metres. Hi haurà una vorera de tres metres a banda i banda de la carretera.
 • El pont de l'autopista Yeni Mahalle d'un sol carril a la carretera Torbalı-Aslanlar es reconstruirà com a carril doble per a l'arribada i la sortida. Amb la disposició del paviment, s'incrementarà l'amplada fins als 14 metres i la llargada fins als 31 metres.
 • Es construirà una vorera de tres metres de llarg i un refugi mitjà a banda i banda del pont de l'autopista del carrer Doğan Bursalıoğlu a Torbalı Muratbey Mahallesi, que té 40 metres de llarg i 6 metres d'amplada. L'amplada del pont s'incrementarà a 22 metres i la llargada a 55 metres.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar