S'ha lliurat el 40è vagó de plataforma tipus Sgrms produït a TÜRASAŞ

S'ha lliurat el vagó de plataforma tipus Pearl Sgrms produït per TURASAS
S'ha lliurat el 40è vagó de plataforma tipus Sgrms produït a TÜRASAŞ

S'ha lliurat el quarantè d'un total de 100 vagons de plataforma tipus Sgrms fabricats per a la nostra Direcció General per la Direcció Regional de TÜRASAŞ Sivas. Es va celebrar una cerimònia a Sivas per al lliurament dels vagons. El director general de transport de TCDD, Hasan Pezük, el director general de TÜRASAŞ, Mustafa Metin Yazar, el director general de TCDD, Metin Akbaş, i els empleats de TÜRASAŞ van assistir a la cerimònia.

En declaracions a la cerimònia, el director general de transport de TCDD, Hasan Pezük, va dir que s'ha fet una quantitat important d'inversió en ferrocarrils en els darrers 20 anys i, com a resultat d'aquestes inversions, s'han batut constantment rècords tant en transport de viatgers com de mercaderies. En les declaracions del ministre de Transports i Infraestructures, Sr. Adil Karaismailoğlu, Pezuk va dir que les inversions fetes en el ferrocarril van creuar l'autopista i va dir: "Estem seguint el pla director de transport anunciat pel nostre ministre. D'acord amb aquesta planificació, aquests 40 vagons, el primer lot dels quals afegirem a la nostra flota de vehicles, contribuiran a augmentar el nostre transport i donaran força a la nostra flota. Un total de 60 vagons, juntament amb els 100 vagons que rebrem en el futur, ens permetran cobrir la demanda de vagons de transport de contenidors. A més, veure aquests vagons, que estan dissenyats i produïts completament a nivell nacional, sota càrrega a les carreteres ens donarà un orgull especial. TÜRASAŞ sempre ha estat un soci de solució per a la nostra indústria, i continuarem augmentant la nostra cooperació, que hem dut a terme amb èxit fins ara. M'agradaria donar les gràcies a tots els meus amics que han contribuït a aquests vehicles i felicito per endavant les vacances del Ramadà".

El director general de TÜRASAŞ, Mustafa Metin Yazar, va afirmar que Turkish Railways té una història molt arrelada de 166 anys, que les fàbriques que treballen amb diferents noms per a aquest sector es van unir sota el mateix sostre que TÜRASAŞ i que produiran per al sector a partir de ara com ho han fet fins ara. El director general Writer va continuar les seves paraules de la següent manera: “Els vagons portacontenidors que hem lliurat a la Direcció General de Transport de TCDD portaran la càrrega de Turquia. És un orgull per a nosaltres que produïm aquests vagons amb mitjans totalment nacionals i nacionals. Seguim treballant dia i nit per poder veure més vehicles de producció nacional i nacional als rails per al desenvolupament de la indústria ferroviària. Que les carreteres dels nostres vagons estiguin obertes i portin abundància i benediccions al nostre país i al nostre poble".

Els vagons tipus Sgrms, que es produeixen a TÜRASAŞ i s'exposen, tenen una capacitat de càrrega de 2 contenidors de 45' i es troben entre els vagons de mercaderies més populars, especialment a Europa. Els vagons, que es produeixen amb tara alleugerida i reforçada, tenen una tara de 25.700 Kg i una capacitat de càrrega de 109.300 Kg.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar