Şahin parla a la conferència de premsa del Fòrum Internacional de Negocis

Sahin parla a la conferència de premsa internacional del formulari de treball
Şahin parla a la conferència de premsa del Fòrum Internacional de Negocis

La conferència de premsa de la segona cimera empresarial turco-àrab es va celebrar a Gaziantep per primera vegada després d'Istanbul, sota la coordinació de l'Associació d'Industrials i Empresaris Independents (MUSIAD) amb la col·laboració del municipi metropolità de Gaziantep amb les aportacions del Ministeri de Comerç.

L'alcaldessa del municipi metropolità de Gaziantep, Fatma Şahin, també va assistir a la roda de premsa celebrada al Centre de Congressos i Art de Şahinbey entre el 10 i el 12 de juny i a la delegació de Gaziantep MUSIAD del fòrum on assistiran 600 empresaris d'arreu del món.

ŞAHİN: GRÀCIES A MUSIAD PER LA SEVA SÓLIDA POSICIÓ EN EL VIATGE COMENÇAT AMB LA "VISIÓ D'ALTA TECNOLOGIA"

La presidenta Fatma Şahin, en el seu discurs, va dir que Gaziantep és una ciutat que transforma la Ruta de la Seda en un camí de desenvolupament i germanor, i que encarna l'esperit d'unitat.

Cridant l'atenció sobre la visió, voluntat i creença de MUSIAD, Şahin va dir:

“Fa un segle, els nostres avantpassats van lluitar perquè onessin la bandera amb la mitja lluna i l'estrella. Resistint la fam, la ciutat es va convertir un segle després en un centre gastronòmic. Som la 7a ciutat del món en competitivitat. M'agradaria agrair a MUSIAD la seva sòlida posició en el camí que van començar amb la "visió d'alta tecnologia". Des del 2002, la seva posició darrere de la voluntat nacional va ser molt important en tots els esdeveniments que s'oposaven a la voluntat popular. És molt valuós que la societat civil nacional local el segueixi amb el lideratge i el coratge del nostre president".

ESTEM DRETRE AQUESTES OBRES FINS AL FINAL

L'alcalde Şahin, referint-se al fet que el desenvolupament i la democràcia s'inicien localment, va dir: "Tots els nostres municipis són aquí amb tota la seva força sota la coordinació del nostre governador. El model de Gaziantep és exactament això. El nostre desenvolupament econòmic s'enfortirà. Continuarem aquest viatge amb les instruccions que ens ha donat la nostra civilització. Estem darrere d'aquest treball fins al final". Ell va dir.

SOM LA PRIMERA CIUTAT A ACTUAR PER PROTEGER L'AIRE, L'AIGUA I EL SÒL DE LA CIUTAT

En referència als trets destacats de la ciutat, Fatma Şahin va concloure les seves paraules de la següent manera:

“Som una ciutat a l'avantguarda en infraestructures i transport. Hem participat a la Iniciativa de Ciutats Campions de l'OCDE. Veiem cada ésser humà com un ciutadà de primera classe. Abordem els temes amb participació i inclusió. També hem estat declarades Ciutat Verda pel BERD. 'Com farem de la indústria una indústria verda?' passem a una purificació superior. Tenim permís per portar aigua a l'organització des de l'Eufrates. L'aigua vindrà d'una altitud de 400, i proporcionarem l'energia que s'utilitzarà per elevar-la a 800 d'altitud des del sol. Ens vam convertir en la primera ciutat que va prendre mesures per protegir l'aire, l'aigua i el sòl de la ciutat. Mai ens quedem pendents de problemes periòdics. Hi ha una economia d'energia verda. Hi ha una MUSIAD que veu aquestes obres. Moltes gràcies per això."

EL VOLUMEN DE NEGOCI SUPERIOR A 5 MILIONS DE DÒLARS ÉS L'OBJECTIU AL FÒRUM

Es preveu que el fòrum reunirà moltes empreses tecnològiques en inversió. L'organització té com a objectiu un volum de negoci de més de 2 milions de dòlars que permetrà noves associacions, oportunitats d'inversió i connexions comercials amb reunions B5B, panells i activitats firals.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar