El Banc Mundial aprova el projecte de ciutats verdes i neutrals en carboni de la Xina

El Banc Mundial aprova el projecte Jinn Green and Carbon Neutral Cities
El Banc Mundial aprova el projecte de ciutats verdes i neutrals en carboni de la Xina

Segons la informació proporcionada pel Ministeri de Finances de la Xina, el Consell d'Administració del Banc Mundial va aprovar el "Projecte Xina-GEF7: Ciutats Verdes i Neutres en Carboni" sota el procediment simplificat (AOB), utilitzant la subvenció del Global de la Xina. Fons de Medi Ambient (GEF).

El projecte pretén integrar la conservació de la biodiversitat en el procés de desenvolupament de les ciutats participants i crear un camí cap a la neutralitat de carboni. L'import del projecte és de 26 milions 909 mil dòlars i tot ell és donat per GEF.

El projecte en qüestió consta de tres parts. Aquests; establir un marc de desenvolupament urbà d'alta qualitat centrat en la promoció de la conservació de la biodiversitat i la neutralitat de carboni, donant suport a solucions integrades per a la biodiversitat i el canvi climàtic, la planificació i la inversió cap a la natura i la neutralitat de carboni; donar suport a l'intercanvi de coneixements, la creació de capacitats i la gestió de projectes.

Les institucions d'execució del projecte es van anunciar com les ciutats de Chongqing, Chengdu i Ningbo, i el Centre de Desenvolupament Urbà de la Xina, una subsidiària de la Comissió Nacional de Desenvolupament i Reforma de la Xina. El període d'execució del projecte serà entre 2022-2027.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar