Ministeri de Justícia per contractar 22 personal informàtic

Ministeri de Justícia
Ministeri de Justícia

El Ministeri de Justícia ha anunciat la contractació de personal. El Ministeri, que ha avançat que contractarà traductors en els darrers dies, contractarà personal informàtic contractat per cobrir l'escassetat de personal al seu cos, amb la nova convocatòria publicada el 17 de maig de 2022. El Ministeri ha anunciat que contractarà 375 personal contractat en l'àmbit de la informàtica amb l'article 6 addicional del Decret llei núm. 22.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

El Ministeri de Justícia iniciarà les sol·licituds per als llocs anteriors el 18 de maig de 2022 i es mantindrà durant 15 dies. Les sol·licituds només es consideraran vàlides si els candidats compleixen les qualificacions especificades i les sol·licituds presentades en la data de sol·licitud.

Per a la sol·licitud dels aspirants, es buscaran en l'àmbit del funcionariat les condicions en l'àmbit de les titulacions de l'article 657 de la Llei del funcionariat núm.48. En particular, es buscaran requisits d'educació, KPSS, llenguatge de programa i YDS.

Per poder presentar la sol·licitud, els candidats han d'haver obtingut almenys 2020 punts a l'examen de selecció de personal públic celebrat l'any 3 en el tipus de puntuació KPSSp60 a nivell de grau.

Per a la sol·licitud, cal haver-se graduat en enginyeria informàtica, enginyeria del programari, enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria elèctrica i electrònica i departaments d'enginyeria industrial, que proporcionin almenys quatre anys d'educació.

Haver obtingut com a mínim (D) en anglès a l'examen de col·locació en llengua estrangera (YDS) administrat per ÖSYM, o haver obtingut les puntuacions determinades per ÖSYM, equivalents al nivell YDS (D) en exàmens de llengua anglesa diferents de YDS.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar