Karaismailoğlu: "El campus de la Universitat Tècnica de Yıldız serà una àrea de proves 5G"

El campus de la Universitat Tècnica de Karaismailoglu Yildiz es convertirà en una àrea de proves G
Karaismailoğlu "El campus de la Universitat Tècnica Yıldız serà una àrea de proves 5G"

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va anunciar que instal·laran 5G al campus de la Universitat Tècnica de Yıldız i va dir: "A partir d'ara, el campus de la Universitat Tècnica de Yıldız serà una àrea de proves de 5G. Treballarem conjuntament amb la nostra universitat en aquest camp", va dir.

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va intervenir al programa Mobility Vision 22 organitzat en l'àmbit de l'esdeveniment Yıldız Technical University Spring Fest'2053. Karaismailoğlu, “Estàs emocionat; Tens la motivació per canviar el teu camí al llarg del temps. Tu ets fort; Heu afegit formació professional i acadèmica al que heu après de la vostra família i dels professors durant tots aquests anys. Veure que participeu en els projectes de l'orgull de Turquia, com fan molts dels vostres amics, que treballen colze a espatlla amb nosaltres en la carrera de servei del nostre país. La situació geogràfica i el potencial econòmic del nostre país són les oportunitats de Turquia. Aquest potencial ha estat lloat des de la nostra joventut, fins i tot infantesa, però amb prou feines es va clavar un clau per aprofitar-lo. Hem portat la República de Turquia 20 anys endavant en 100 anys, amb joves educats, ben equipats i enèrgics com tu i aquells que no es cansen mai. Hem determinat els nostres objectius per al 2023; hem implementat un per un. Ja hem preparat els nostres plans per al 2035, pel 2053. Sou els joves que coronaran la construcció d'una gran i poderosa Turquia, de la qual hem assentat les bases durant els nostres 20 anys de poder, amb la visió del 2053”.

NO HEM VENIT BUITS

En explicar que està molt entusiasmat amb el futur de Turquia, Karaismailoğlu va aconsellar als estudiants que mantinguin la seva il·lusió. Donant bones notícies als estudiants, el ministre de Transport Karaismailoğlu va dir: "No hem vingut amb les mans buides. Estem fent un dels primers del nostre país a la Universitat Tècnica de Yıldız. Estem instal·lant 5G al campus de la Universitat Tècnica de Yıldız. Després d'això, el campus de la Universitat Tècnica de Yıldız serà l'àrea de proves 5G. Treballarem conjuntament amb la nostra universitat en aquest camp", va dir.

SOM EL PUNT CLAU PER AL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC I SOCIAL DELS PAÏSOS D'EUROPA, ÀSIAT I DEL NORD ÀFRICA

El ministre de Transports, Karaismailoğlu, va dir que s'han de conèixer els avantatges de la ubicació geogràfica de Turquia. "Estem enmig d'una geografia on 1,6 milions de persones viuen a les conques del Mar Negre i la Mediterrània, amb un Producte Nacional Brut de 38 bilions de dòlars i un volum comercial de 7 bilions de dòlars", va dir Karaismailoğlu, i va afegir que la política geoestratègica i geopolítica de Turquia. ubicació que connecta tres continents amb Europa, Àsia i el Nord Va assenyalar que es troba en un punt clau per al desenvolupament econòmic i social dels països africans.

EL CORREDOR NORD I LA GUERRA RÚSSIA D'UCRÀNIA VAN REVELAR EL VALOR DEL CORREDOR MITJÀ

Karaismailoğlu va afirmar que els moviments de població mostren on augmentarà l'activitat comercial en un futur proper, i va continuar el seu discurs de la següent manera;

“Les Nacions Unides assenyalen que el creixement demogràfic més notable entre el 2010 i el 2025 es produirà al sud-est asiàtic i a l'Àfrica subsahariana. És per això que el triangle comercial creixent Europa-Àsia-Àfrica, al centre del qual es troba el nostre país, ens crea les oportunitats globals més grans i aquestes continuaran cada cop més. Quan mirem les xifres d'augment del comerç mundial, la imatge que emergeix revela una vegada més com s'han fet passos ben dirigits contra les necessitats de Turquia en l'àmbit del transport i la comunicació. El 2020, el volum de comerç a tot el món és de 12 milions de tones. S'espera que assoleixi els 2030 milions de tones el 25, els 2050 milions el 95 i els 2100 milions de tones el 150. S'hi fan tots els preparatius. Quan combinem les xifres de l'augment del comerç mundial amb les regions on s'espera més el creixement de la població mundial, queda clar com d'adequada és l'afirmació de Turquia de "ser una superpotència logística global al Corredor Mitjà". Amb la construcció de la línia Bakú-Tbilisi-Kars i la construcció del Marmaray, ara els trens van de l'Europa llunyana a l'Àsia llunyana de manera de trànsit. Després dels problemes del Corredor Nord i de la Guerra Russa-Ucraïna, el valor del Corredor Mitjà es va fer molt més evident".

TURQUIA ÉS UN DELS PAÍSES MÉS IMPORTANTS QUE PREPARA INVERSIONS EN TRANSPORT I INFRAESTRUCTURA

Destacant que Turquia és un dels països més importants que prepara inversions en transport i infraestructures, Karaismailoğlu va parlar de les inversions fetes a Turquia en 1915 anys, especialment el pont de Çanakkale de 20, l'aeroport de Rize-Artvin, l'aeroport de Tokat, el port de Filyos, el pont de Kömürhan, la torre de Çamlıca. . En assenyalar que s'han fet 20 milions de dòlars d'inversió en 172 anys, Karaismailoğlu va dir que amb la xarxa de carreteres dividida que arriba als 28 mil 650 quilòmetres, la xarxa ferroviària de 13 mil 22 quilòmetres, el nombre d'aeroports augmenta a 57 i els ports arriba als 217, la contribució d'1 bilió de dòlars a la producció de Turquia, el nacional Va dir que s'han proporcionat 500 mil milions de dòlars en ingressos. El ministre de Transports, Karaismailoğlu, va afirmar que gràcies a les inversions es fa una contribució anual de 17 milions de dòlars a l'economia i s'estalvien 1 milions de litres de combustible.

OBRIREM L'AEROPORT DE CUKUROVA A FINS D'ANY

En referència al Pla director de transport i logística de 2053, Karaismailoğlu va dir que tots ells estan segurs de quines inversions faran fins al 2053. Subratllant que tornaran a un entorn d'inversió centrat en els ferrocarrils i les comunicacions, Karaismailoğlu va dir que les inversions en infraestructures en autopistes i aerolínies s'han completat en gran mesura. Karaismailoğlu, que va afirmar que estan fent obres importants per teixir xarxes ferroviàries a tot Turquia, va dir que sobretot les línies de tren d'alta velocitat connectades a 8 províncies s'eliminaran amb exactament 52. "Portem passatgers en aquestes línies de tren d'alta velocitat, però més enllà hi haurà línies de mercaderies. Karaismailoğlu va dir: "Hem iniciat projectes a molt llarg termini i molt costosos per tal d'estar preparats per al desenvolupament de les exportacions, l'augment de la producció i la reducció de les emissions de carboni", va dir Karaismailoğlu, i va afegir que la línia ferroviària augmentarà fins a 28. quilòmetres segons la planificació dels propers anys.

En anunciar que el nombre d'aeroports augmentarà de 57 a 61 i que l'aeroport de Çukurova es posarà en servei a finals d'any, Karaismailoğlu va dir que el 2053 hauran completat una inversió en infraestructura de transport de 198 milions de dòlars. Karaismailoğlu va dir: "Amb aquesta inversió, contribuirem amb 2 bilions de dòlars a la producció i 1 bilió de dòlars a la renda nacional".

Pel que fa als projectes de construcció, operació i transferència, el ministre de Transport Karaismailoğlu va dir que mentre s'estava construint el pont de Çanakkale, de 2,5 milions d'euros, es van completar projectes més petits com el pont de Kömürhan i es van traslladar a Turquia. kazanva dir que el van cridar. Karaismailoğlu va afirmar que les obres es van fer molt ràpidament mitjançant la producció de diferents models de finançament i va assenyalar que mentre es portaven a terme els projectes, es van desenvolupar enginyers i projectes d'enginyeria.

OPERAREM EL SATÈL·LIT TURKSAT 5B A MITJANS DE JUNY

Cridant l'atenció sobre el treball a l'espai, l'aviació i la comunicació, el ministre de Transports i Infraestructura Adil Karaismailoğlu va recordar que els satèl·lits Türksat 2021A i Türksat 5B es van llançar a l'espai el 5. En assenyalar que el satèl·lit Türksat 5B està a la seva òrbita i que estan realitzant les seves proves, Karaismailoğlu va dir: "El posarem en funcionament a mitjans de juny. Podrem arribar a un terç del món, sobretot a les zones on no podem arribar a les comunicacions terrestres. També oferirem serveis de comunicació, sobretot en vehicles marítims i aeronaus, i podrem utilitzar-lo comercialment”, va dir.

Karaismailoğlu va afirmar que es van dur a terme estudis seriosos sobre el desenvolupament de la xarxa de fibra i va dir: "Les nostres inversions continuen. Mai perdis l'esperança. Estigueu sempre emocionats. Com que hem fet grans coses, continuarem fent grans obres juntament amb vosaltres".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar