La línia del telefèric Maçka Taşkışla es posarà en manteniment

Es mantindrà la línia del telefèric Macka Taskisla
La línia del telefèric Maçka Taşkışla es posarà en manteniment

La línia del telefèric Maçka-Taşkışla es posarà en funcionament entre el 28 i el 30 de maig per tal de mantenir els criteris de seguretat i confort dels passatgers. Durant els treballs, la línia romandrà tancada per a l'explotació i es preveu finalitzar l'obra en el termini estipulat.

La línia de telefèric Maçka – Taşkışla és un sistema de transport aeri de tipus góndola situat al districte de Harbiye al districte de Şişli d'Istanbul.

Establerta al parc de la democràcia de Maçka i a l'oficina de matrimoni de Şişli i posada en servei l'11 d'abril de 1993, la línia cobreix la ruta de 42 metres, que té un desnivell de 347 metres entre Maçka i Taşkışla, en aproximadament 3,5 minuts. La línia, que circula cada 08.00 minuts durant les hores punta entre les 23.00 i les 5 hores, transporta un miler de viatgers fent una mitjana de 90 viatges diaris.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar