La longitud dels ferrocarrils d'alta velocitat a la Xina va arribar als 40 mil quilòmetres

La longitud dels ferrocarrils d'alta velocitat a la Xina va arribar als mil quilòmetres
La longitud dels ferrocarrils d'alta velocitat a la Xina va arribar als 40 mil quilòmetres

El Ministeri de Transport de la Xina ha publicat avui un informe que ofereix informació sobre l'extensa xarxa de transport del país. En conseqüència, a finals de 2021, la longitud del ferrocarril d'alta velocitat a la Xina va arribar als 40 mil quilòmetres, la qual cosa representava una quarta part de la longitud total del ferrocarril.

Segons la informació donada a l'Informe estadístic sobre el desenvolupament del sector del transport l'any 2021, la construcció de les instal·lacions d'infraestructures de transport del país s'ha avançat de manera constant i s'ha millorat la xarxa de transport tridimensional.

La inversió de capital fix en transport el 2021 va assolir els 3,6 bilions de iuans, un augment del 2020 per cent respecte al 5,6. Una part important es va dedicar a la construcció del ferrocarril. Amb una gran inversió, l'àrea coberta per infraestructures de transport eficients s'ha ampliat encara més.

El 2021, la longitud de les carreteres a la Xina va augmentar en 8 mil 90 quilòmetres i va arribar als 169 mil quilòmetres. El nombre d'atracades amb una capacitat de càrrega de més de 10 mil tones va arribar a les 2 mil 659. El nombre d'aeroports i ciutats amb vols regulars va arribar als 248 i 244, respectivament.

A les zones rurals de la Xina, la longitud de la carretera va augmentar en 84 mil quilòmetres i va arribar als 4 milions 446 mil quilòmetres. En particular, s'ha optimitzat la xarxa de carreteres a la part occidental de la Xina. La longitud de l'autopista representava el 41,3 per cent del total del país.

Segons l'informe, el nivell de servei de la indústria logística de la Xina es va millorar encara més l'any passat. La quantitat de càrrega transportada va augmentar un 52,16 per cent amb 12,3 mil milions de tones, els enviaments de missatgeria realitzats van augmentar un 108,3 per cent amb 29,9 mil milions d'unitats. El nombre de serveis de trens de mercaderies a Europa va arribar als 15. El nombre de vols de mercaderies per aire va superar els 183 mil i hi va haver un augment del 200 per cent. Les xifres apunten a una recuperació del transport de viatgers per ferrocarril i aeri el 22.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar