La tecnologia biomèdica és important en el diagnòstic i el tractament

La tecnologia biomèdica és important en el diagnòstic i el tractament
La tecnologia biomèdica és important en el diagnòstic i el tractament

La tecnologia biomèdica, que inclou tots els camps relacionats amb la salut humana i la millora dels sistemes sanitaris, té una gran importància en el diagnòstic, diagnòstic i tractament de malalties. Els experts assenyalen que avantatges com el diagnòstic precoç i la fàcil adaptació al tractament es donen gràcies a la tecnologia biomèdica, que abasta molts dispositius, des de col·lutoris fins a marcapassos utilitzats en l'àmbit dental.

Üsküdar University Health Services Vocational School Biomedical Device Technology Professor Aybike Pirol va avaluar la tecnologia biomèdica.

La professora Aybike Pirol ha dit que la tecnologia biomèdica és una tecnologia que inclou tot tipus d'aparells, kits, materials i dispositius relacionats amb la salut en l'àmbit de la medicina i la biologia, i que desenvolupa nous enfocaments per avançar en aquests àmbits.

Afirmant que l'objectiu de la tecnologia biomèdica és augmentar la qualitat de vida i la recuperació aportant la solució de problemes mèdics o biològics, i de vegades fins i tot accelerar la recuperació, Pirol va dir: “La tecnologia biomèdica fa ús de les tècniques i mètodes de l'enginyeria tradicional alhora que s'aplica. això. L'enginyeria biomèdica, que reuneix coneixements i mètodes en ciències mèdiques i de l'enginyeria, és a dir, considerada com un concepte de sostre, augmenta el nivell de vida aplicant el poder de la tecnologia al camp de la biomedicina, així com allargant la vida humana, augmentant la qualitat. de la vida, reduint la discapacitat i fent possible l'accessibilitat. dit.

Tecnologia biomèdica utilitzada en imatge mèdica clínica

Afirmant que la tecnologia biomèdica s'utilitza en molts camps diferents de la salut, ja que inclou una sèrie d'activitats com el disseny d'equips i la investigació, Pirol va dir: "Avui, la imatge clínico-mèdica, que tothom pot trobar, és una de les àrees on la tecnologia biomèdica s'utilitza. La imatge amb tecnologia biomèdica té una gran importància en el diagnòstic, diagnòstic i tractament de la malaltia sense cap procediment invasiu a l'organisme. A més, l'enginyeria de teixits, la bioinformàtica, la nanotecnologia, l'enginyeria clínica, els biomaterials, les pròtesis per a la rehabilitació, les ortesis, els estudis d'òrgans artificials es troben entre les àrees d'aplicació de la tecnologia biomèdica. En aquest sentit, la tecnologia biomèdica inclou totes les àrees relacionades amb la salut humana i la millora dels sistemes sanitaris. Ell va dir.

Cobreix molts dispositius, des del camp dental fins als marcapassos

Afirmant que la tecnologia biomèdica, que s'utilitza bàsicament en el diagnòstic, el diagnòstic i el tractament, s'aplica en tots els àmbits relacionats amb els sistemes vius i biològics, la professora Aybike Pirol ha dit: “El colutori, que és un dispositiu auxiliar a l'àrea dental per protegir l'odontologia. la salut amb la seva funció d'esprai d'aigua i aire, també es troba a la mateixa zona.Materials compostos utilitzats des del segle XIX, marcapassos, aparells PAP que donen aire comprimit contínuament per prevenir l'apnea del son, robots quirúrgics avançats, seqüències biològiques del genoma humà, modelatge de biològics. sistemes, cirurgia assistida per ordinador i estudis ortopèdics són algunes de les aplicacions. Amb aquestes aplicacions, hi ha avantatges com el diagnòstic precoç i la fàcil adaptació al tractament". Ell va dir.

La intel·ligència artificial té tres habilitats cognitives

El professor Aybike Pirol, que també va parlar de les aplicacions de la intel·ligència artificial a la tecnologia artificial, va dir: "Podem definir el conjunt de programari i maquinari que pot realitzar tasques semblants a les humanes com a intel·ligència artificial. El moviment, la parla, la detecció de so, les tasques i les funcions de raonament numèric es basen en l'adaptació a noves entrades. Totes aquestes tasques i funcions cobreixen tecnologies d'intel·ligència artificial. El procés d'aprenentatge que connecta amb les dades, el procés d'autocorrecció i trobar l'algoritme adequat per aconseguir el resultat desitjat són les tres habilitats cognitives en què se centra la tecnologia d'intel·ligència artificial". Ell va dir.

La intel·ligència artificial ofereix solucions breus

En assenyalar que hi ha moltes tecnologies i disciplines, inclosa la intel·ligència artificial, que té branques de les matemàtiques i l'enginyeria, Pirol va dir: "El reconeixement automàtic de la parla, el processament del llenguatge natural, el reconeixement visual, el reconeixement de text i els sistemes robòtics es troben entre les tecnologies d'intel·ligència artificial. Amb la tecnologia artificial, les situacions complexes es resolen en menys temps, augmentant l'estil de vida i el desenvolupament de la medicina, i augmentar la productivitat es troben entre els primers beneficis que se'ls acudeix. dit.

Afirmant que les eines i aplicacions en aquest camp han augmentat amb els desenvolupaments tecnològics, Pirol va dir: “Vehicles autònoms, l'algoritme de cerca de Google, braços robotitzats que poden realitzar tasques complexes, aplicacions per a persones amb discapacitat visual, aplicacions desenvolupades amb telèfons mòbils són en constant augment. D'aquesta manera, és possible augmentar la qualitat de vida de totes les persones”. Ell va dir.

El professor Aybike Pirol va afirmar que la biomèdica, la bioinformàtica sanitària i la imatge mèdica són les àrees més habituals on la intel·ligència artificial i els mètodes d'aprenentatge automàtic són populars i va dir: "Avui, es veu que la tecnologia d'intel·ligència artificial és útil en la detecció primerenca de mals resultats i en conèixer l'etapa de la malaltia. En aquest punt, cal destacar la importància de la modelització matemàtica. És important identificar bé els models i problemes matemàtics per avançar en el procés de desenvolupament en curs en el camp de la intel·ligència artificial i augmentar l'èxit de la intel·ligència artificial". dit.

Les aplicacions d'intel·ligència artificial aporten nous desenvolupaments

El professor Aybike Pirol, que també va parlar de les aplicacions de la intel·ligència artificial a la biomedicina, va dir: “L'aplicació de la intel·ligència artificial, que és un dels conceptes innovadors d'enginyeria, a la medicina i la biologia aporta nous desenvolupaments. Amb el desenvolupament d'aplicacions d'intel·ligència artificial, la tecnologia biomèdica avança paral·lelament a aquest desenvolupament. Especialment en els darrers anys, s'han trobat amb força freqüència tipus d'aprenentatge automàtic que utilitzen xarxes neuronals artificials. La inclusió de la intel·ligència artificial en la tecnologia biomèdica té potencial en el desenvolupament de mètodes de diagnòstic precoç, que són importants per al tractament de malalties. Posar exemples d'alguns dels estudis realitzats amb l'aprenentatge profund, que és una subbranca de l'aprenentatge automàtic, permet afirmar que la tecnologia d'intel·ligència artificial ha avançat en el diagnòstic. En estudis com ara el diagnòstic del càncer, la selecció i classificació de gens, la diversitat gènica, la reconstrucció del cervell en 3D, la classificació de cèl·lules neuronals, la classificació del teixit cerebral, el diagnòstic d'Alzheimer i la predicció de malalties, el mètode d'aprenentatge profund, que és l'aprenentatge automàtic mitjançant xarxes neuronals artificials, és ara. utilitzat freqüentment. dit.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar