Quins són els 10 principals beneficis de la transformació digital a la indústria?

Quin és el principal benefici de la transformació digital a la indústria
Quins són els 10 principals beneficis de la transformació digital a la indústria

La transformació digital és la transformació de la manera de fer negoci i el seu focus se centra en el "client". Abarca la transformació tecnològica holística en els àmbits de les persones, els processos empresarials i la tecnologia, amb l'objectiu de canviar les necessitats, una gestió més eficaç de les organitzacions, un servei més eficient i augmentar la satisfacció del client.

La transformació digital també és la implementació d'un model de negoci digital canviant un model de negoci i utilitzant les tecnologies digitals per proporcionar un procés que generi nous ingressos i valor. La digitalització és cada cop més important avui dia. kazanEl motiu principal d'això és la demanda de fer els processos empresarials més entenedors, eficients i ràpids. S'està produint un ràpid canvi i transformació en els coneixements i les expectatives del món empresarial internacional, amb el protagonisme de factors com la intel·ligència artificial, la indústria 4.0, el big data i l'IoT.

Una de les transformacions que comporta el concepte de digitalització a la indústria és la transferència de totes les dades que pertanyen a les fàbriques a l'entorn digital. Les fàbriques transfereixen totes les dades empresarials a la infraestructura digital mitjançant l'ús de programari. Així, es crea un entorn de fàbrica que està equipat amb sistemes d'automatització que augmenten la productivitat en la producció, el seguiment instantani de la producció i la intervenció remota.

El director de la cadena de subministrament del grup Canovate, Metin Çetin, va oferir informació sobre la transformació digital del sector:

"La transferència de totes les dades de l'empresa a l'entorn digital proporciona una gestió integral del negoci i redueix significativament els costos operatius. Els membres de l'equip que no han de fer front al seguiment i anàlisi manuals poden estalviar temps kazanarak guanya un entorn productiu on pot treballar en altres projectes. Com a marca mundial Canovate Group, que es troba entre les 8 millors empreses del món en centres de dades i fibra òptica amb els nostres estudis orientats a la R+D i la innovació, continuem el camí de la digitalització en tots els nostres processos per tal de maximitzar la satisfacció del client. Assegurem la millora dels processos amb inversions en digitalització en tot el procés de negoci, des de la recepció de la sol·licitud del client fins al lliurament al client. Amb el nou sistema de gestió i seguiment de la producció posat en marxa al Grup Canovate, tots els moviments en la producció, des de les matèries primeres fins als productes acabats, es fan un seguiment amb l'ajuda d'eines d'informació”. dit.

Metin Çetin, director de la cadena de subministrament de Canovate Group, va parlar sobre les etapes i els principals beneficis de la transformació digital a la indústria:

1-Recollida de dades avançada: La transformació digital crea un sistema per recopilar dades precises i incorporar completament la intel·ligència empresarial de nivell superior.

2-Més gestió de recursos: La transformació digital combina informació i recursos en un conjunt d'eines per als negocis. Reuneix els recursos de l'empresa en un sol lloc, en lloc de programari i bases de dades desordenats. Mitjançant la integració d'aplicacions de transformació digital, programari i bases de dades en un dipòsit central d'intel·ligència empresarial, condueix a la innovació i l'eficiència de processos en totes les unitats.

3-Una millor experiència del client en general: Les expectatives i experiències dels clients són altes. Els clients s'han acostumat a infinites opcions, preus baixos i lliurament ràpid. Les dades poden ser la clau per desbloquejar les expectatives dels clients. En comprendre millor el vostre client i les seves necessitats, podeu crear una estratègia comercial centrada en el client. Les dades permeten que les estratègies siguin més significatives, personalitzades i àgils.

4-Augment dels beneficis: Les empreses que passen a la transformació digital augmenten la seva eficiència i rendibilitat. A la majoria de les organitzacions que han completat la transformació digital, les seves quotes de mercat augmenten i la seva rendibilitat augmenta.

5-Augment de l'agilitat i millora de la productivitat: La transformació digital està fent que les organitzacions siguin més àgils. Tenir les eines tècniques adequades treballant conjuntament pot agilitzar el flux de treball i augmentar la productivitat. Permet als membres de l'equip treballar de manera més eficient automatitzant moltes tasques manuals i integrant dades a tota l'empresa.

6-Visualització instantània d'estat: És la visualització de les dades obtingudes de les màquines en el camp i la informació obtinguda per l'anàlisi d'aquestes dades. La supervisió contínua de l'estat de l'equip i l'enregistrament de qualsevol irregularitat permet programar el manteniment o altres accions preventives per solucionar el problema abans que s'escalfi en disfuncions més greus. A la visualització instantània d'estat, temps d'inactivitat, espera i percentatges de rendiment de les dades de producció s'inclouen en taules i gràfics.

7-Anàlisi de temps de cicle: En crear les bases de la millora contínua, minimitza el temps perdut dels operaris. Determina la direcció de la millora dels costos i l'anàlisi del cost total. Ajuda a identificar i després eliminar les fonts de residus. Facilita el lliurament puntual.

8-Rendiment digital: Les dades es recullen i s'analitzen automàticament per avaluar els processos de producció. D'aquesta manera, els indicadors com l'eficiència de la màquina i l'eficiència de l'operador es fan de manera totalment digital i durant l'interval de temps desitjat.

9-Manteniment intel·ligent: Mitjançant l'anàlisi de les dades extretes de les màquines, s'assegura que es fan plans de manteniment per prendre precaucions per tal de reduir les avaries i evitar que les avaries es repeteixin en el període següent.

10-Gestió intel·ligent de l'energia: Els punts i les variables d'ús d'energia es defineixen sistemàticament per tal de protegir els recursos energètics, evitar un ús ineficient i centrar-se en els punts que permetin el màxim estalvi.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar