S'ha acabat la selecció de l'equip nacional juvenil de natació en aigües obertes i el campionat de Turquia

13 atletes de 31 clubs de 126 ciutats van competir durant dos dies a la Selecció Nacional Juvenil de Natació en aigües Obertes i al Campionat de Turquia, organitzat per la Federació Turca de Natació a Alanya.

A les curses celebrades a la platja de Galip Dere darrere de l'edifici del municipi d'Alanya, Doğa Babacan va quedar primer amb 10000 hores 2 minuts 5 segons, Azra Aksu va ser segon amb 55 hores 2 minuts 12 segons i Sudenas Çakmak va ser tercer amb 49 hores 2 minuts 14 segons. la categoria 18m lliure femení. En la categoria de 10000 m lliures masculí 18-19 anys, Muharrem Batu Servi va quedar primer amb 1 hora 54 minuts 04 segons, Umut Yıldırım va quedar segon amb 1 hora 54 minuts 06 segons i Yağız Efe Arı va quedar tercer amb 1 hora 54 minuts 07 segons. En la categoria de 10000 metres lliures masculí d'entre 20 i 30 anys, Doğukan Ulaç va ocupar el primer lloc amb un temps d'1 hora 58 minuts 29 segons.

Els nostres atletes de primer nivell tindran dret a unir-se a la selecció juvenil i representar el nostre país. Emre Kıldırgıcı, director de joventut i esports d'Alanya, i membres de la direcció de la Federació Turca de Natació van lliurar les seves medalles als millors atletes.