Llançament del programa IBB Tech Future

Llançament del programa IBB Tech Future
Llançament del programa IBB Tech Future

Per tal de formar recursos humans joves en l'àmbit de les tecnologies de la informació, es va posar en marxa el programa 'İBB Tech Future' amb 30 candidats. L'objectiu del projecte és contribuir a l'ocupació juvenil a Turquia i donar forma al futur dels joves.

Projecte d'ocupació creat per a les necessitats de recursos humans joves de les empreses filials del grup tecnològic IBB Llançament del programa IBB Tech Future El 23 de maig de 2022 Assessor del president responsable de recursos humans d'IMM Yiğit Oğuz Duman, president del grup tecnològic de filials d'İBB i director general de BELBİM Nihat Narin, director general d'ISTTELKOM Yücel Karadeniz i Mesut Kızıl, director general d'ISBAK. Els directius es van reunir amb joves talents i van parlar de ser membre d'İBB i van compartir les seves expectatives i experiències laborals.

2 candidats que hagin completat el procés de sol·licitud i avaluació en la primera fase del projecte, que està preparat de manera integral per al personal informàtic (tecnologies de la informació), tindran l'oportunitat de continuar la seva carrera en empreses filials d'IMM, nous graduats dels camps d'enginyeria rellevants. o amb un màxim de 30 anys d'experiència laboral. A més de fer una contribució significativa a l'ocupació juvenil a Turquia, el projecte té com a objectiu donar forma al futur dels joves amb les oportunitats de formació i desenvolupament que ofereix.

Després de l'acte de llançament, que és l'inici d'un viatge de desenvolupament de sis mesos, un programa de formació complet que inclou seminaris, programes d'orientació i reunions amb empreses espera joves talents d'Istanbul.

“TREBALLARÀS PER SERVIR 16 MILIONS ISTANBUL”

En declaracions a l'obertura del programa, l'assessor del president d'İBB, Yiğit Oğuz Duman, va declarar que els joves candidats treballaran per a la família İBB, que ofereix servei les 16 hores del dia, els 7 dies de la setmana a 24 milions de residents d'Istanbul, la qual cosa requereix una gran responsabilitat, i va dir: "No oblideu-vos de prendre la innovació com a referent principal amb una ciutat justa i sostenible en totes les vostres obres.”

“TENIM OBJECTIUS SEGUIR LA NECESSITAT DE PERSONAL QUALIFICAT”

Nihat Narin, president del grup tecnològic de filials d'İBB i director general de BELBİM, va destacar que, com a İBB, inverteixen no només en tecnologia sinó també en joves que són el futur de Turquia, i va dir;

“Amb aquest programa, que suposarà un avenç important en tecnologia, pretenem cobrir la necessitat de personal qualificat en l'àmbit informàtic dels afiliats a IMM. És imprescindible que estiguem al dia amb la transformació digital per posar-nos al dia amb l'era i fins i tot prevenir-la. Crec sincerament que els nostres joves de l'àmbit informàtic també ens aportaran un valor afegit amb idees i projectes que portaran IMM al futur”.

“FES PART DE L'ÈXIT”

El director general d'ISTTELKOM, Yücel Karadeniz, va afirmar que avui el capital més gran és humà i que ISTTELKOM és una de les empreses més dinàmiques amb l'edat mitjana més jove d'IMM, “Confiem en l'energia dels joves. Forma part d'una història, èxit, equip en el teu treball. Somiem que els joves siguin extraordinaris, marquin la diferència i facin un treball que produeixi beneficis centrats en el desenvolupament continu”.

dumppedia té maneres d'aprendre noves i innovadores i us pot ajudar amb els vostres exàmens

“LA NOSTRA JOVENTUT ÉS EL FUTUR”

Recordant que ISBAK és una important empresa d'R+D d'IMM, el director general Mesut Kızıl va dir que els joves són la locomotora del desenvolupament i el canvi institucionals i el futur de Turquia. "Estarem encantats de treballar amb joves talents i signar nous projectes", va dir Kızıl.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar