TurkStat contractarà 14 personal informàtic contractat

Institut Turc d'Estadística
Institut Turc d'Estadística

Butlletí Oficial de 375/6/31 i número 12, basat en l'article complementari 2008 del Decret llei núm. 27097 (catorze) El personal contractat d'informàtica es contractarà d'acord amb l'article 8 del "Reglament de principis i procediments en matèria d'ocupació de Personal Informàtic Contractat a Grans Unitats de Tractament de la Informació d'Institucions i Organitzacions Públiques".

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS D'APLICACIÓ

a) Complir les condicions generals enumerades a l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 48,

b) Llicenciar-se en enginyeria informàtica, enginyeria del programari, enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria elèctrica i electrònica i enginyeria industrial de les facultats o institucions d'ensenyament superior de l'estranger l'equivalència de les quals hagi estat acceptada pel Consell d'Educació Superior.

c) A part dels que s'especifiquen a la lletra b), dels departaments d'enginyeria de les facultats que imparteixen educació quadriennal, dels departaments de ciència-literatura, de l'educació i de les ciències de l'educació, dels departaments d'ensenyament en informàtica i tecnologia i d'estadística, departaments de matemàtiques i física, o d'un dormitori l'equivalència del qual hagi estat acceptada pel Consell d'Educació Superior. Per graduar-se en institucions d'educació superior diferents de (poden sol·licitar llocs que seran retribuïts fins a 2 vegades el límit salarial brut mensual del contracte)

ç) Tenir almenys 3 anys d'experiència professional en programari, disseny de programari i desenvolupament i gestió d'aquest procés, o en instal·lació i gestió de sistemes de xarxa a gran escala, per a aquells que no puguin superar el doble del sostre salarial, i almenys 5 anys per als altres
per trobar-se. (En la determinació de l'experiència professional; com a personal informàtic, s'acredita que es tracta de treballadors fixos subjectes a la Llei núm. 657 o de serveis contractats subjectes a l'article 4 (B) de la mateixa Llei o al Decret-Llei núm. 399, així com el personal informàtic en condició de treballador mitjançant el pagament de primes a les entitats de la seguretat social del sector privat.) es tenen en compte els períodes de servei.)

d) Sempre que tinguin coneixements del maquinari dels perifèrics informàtics i de la seguretat de la gestió de la xarxa establerta, han d'acreditar que coneixen almenys dos dels llenguatges de programació vigents.

e) Per als candidats masculins, estar donat de baixa del servei militar, exempt o no tenir cap relació amb la condició que s'hagi ajornat almenys 1 (un) any a partir de la data límit.

Termini d'inscripció

Aplicacions, lloc web de la presidència de l'Institut d'Estadística de Turquia http://www.tuik.gov.tradresinde Un cop emplenat el formulari de sol·licitud de feina de manera completa i correcta, juntament amb la resta de documents, fins al final de la jornada laboral (01:06) com a molt tard l'2022/18/00, Presidència de l'Institut d'Estadística de Turquia Estat Mahallesi Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministeris Çankaya/ANKARA Es farà en mà a la Presidència de l'Institut d'Estadística, Departament de Personal o per correu postal a l'adreça indicada en el termini. No es tindran en compte les sol·licituds rebudes després d'aquesta data per retards postals i altres motius, així com les que presentin documents a faltar o formularis de sol·licitud de feina no signats.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar