Turquia, líder europeu amb 40 milions de tones de producció d'acer

Turquia líder europeu amb milions de tones de producció d'acer
Turquia, líder europeu amb 40 milions de tones de producció d'acer

El ministre d'Indústria i Tecnologia, Mustafa Varank, va afirmar que Turquia ocupa el primer lloc a Europa i el setè del món amb els seus 40 milions de tones de producció d'acer, i va assenyalar que la taxa d'utilització de la capacitat ha arribat al 76 per cent.

En el seu discurs a l'obertura de l'Assemblea General Ordinària de l'Associació de Productors d'Acer Turc (TÇÜD), el ministre Varank va afirmar que l'associació ocupa un lloc excepcional no només per al sector sinó també per a tota la indústria turca, amb la seva experiència de més de 50 anys. i els seus fabricants forts. Varank va dir que, com a Ministeri, van trucar a la porta de l'associació en gairebé tots els desenvolupaments relacionats amb el sector, van consultar els seus membres i van fer gairebé companyonia amb ells, Varank va dir: "La indústria siderúrgica és, per descomptat, una àrea que s'ha de tractar amb una perspectiva holística i inclusiva. Perquè quan diem ferro i acer estem parlant dels principals inputs de molts sectors, des de l'automoció fins a la construcció, de la química a l'energia, als sistemes ferroviaris”. Ell va dir.

HISTÒRIA ESCRITA

Varank va dir que cada avenç i cada desenvolupament de la indústria siderúrgica afecta directament a tota la indústria del país, va dir: "Mostro la indústria siderúrgica com un exemple dels èxits de la indústria turca a les plataformes nacionals i internacionals. Mentre que la indústria siderúrgica mundial es redueix dia a dia a causa de l'epidèmia, les guerres, les polítiques proteccionistes i les quotes d'exportació, la indústria siderúrgica turca gairebé ha fet història amb els vostres esforços. dit.

40 MILIONS DE TONNES DE PRODUCCIÓ D'ACER

Varank va afirmar que Turquia ocupa el primer lloc a Europa i el setè del món amb els seus 40 milions de tones de producció d'acer, i que la seva taxa d'utilització de la capacitat ha arribat als nivells del 1 per cent, i que ocupa el sisè lloc del món amb 7 milions. tones d'exportacions d'acer per valor de 76 mil milions de dòlars, va dir que aquesta xifra significa al voltant del 25 per cent de les exportacions totals.

INVERSIÓ, PRODUCCIÓ I EXPORTACIÓ

Felicitant a tots els membres de l'associació i a tots els industrials siderúrgics turcs i als 55 mil treballadors que treballen en aquest sector pel seu èxit, el ministre Varank va dir: "No obstant això, m'agradaria fer una nota; Si diem que farem de Turquia una base mundial en inversió, producció i exportació, és clar, haurem d'augmentar encara més aquestes xifres. Això, per descomptat, no és fàcil. Som conscients que les ruptures en la cadena de subministrament, les crisis socials, polítiques i econòmiques afecten greument el món sencer i tots els sectors. Els preus de les matèries primeres són particularment fràgils i inusuals, tots ho sabem". Ell va dir.

INVERSIONS EN ACER QUALIFICAT

Subratllant que ser el major productor d'acer d'Europa no n'hi ha prou, han de transformar els seus productes en productes més qualificats, el ministre Varank va dir: "Per exemple, el tema de l'acer al silici... Com sabeu, Turquia està a punt de convertir-se en un dels els principals proveïdors mundials de transformadors i generadors. Allà on vagis a l'Àfrica avui dia, hi ha transformadors i generadors turcs. Una de les matèries primeres més importants utilitzades en això és l'acer al silici. Esperem un pas endavant dels nostres fabricants de productes plans a Turquia, especialment pel que fa a la inversió en làmines silícies orientades. Aquí Tosyalı m'ho va prometre personalment. "Farem aquesta inversió", va dir. Sabem que hi ha altres àrees com aquesta on hauria d'entrar la indústria siderúrgica”. Ell va dir.

CONSUM D'ACER INOXIDABLE

En assenyalar que han vist com el consum d'acer inoxidable augmentava gairebé un 50 per cent a Turquia en un any, Varank va dir: "Des del dia que em vaig convertir en ministre m'han estat dient: "Senyor ministre, necessitem una inversió en acer inoxidable". ' Així que no ho podem fer? Nosaltres fem. Çolakoğlu es va adonar de la producció pilot. Això vol dir que si hi ha dèficit en aquests àmbits, també tenim capacitats. Per exemple, Çolakoğlu pot entrar fàcilment en el tema de l'acer inoxidable. dit.

SEREM ELS PARTIDIANS DELS FABRICANTS

Varank, afirmant que continuaran sent els partidaris dels fabricants en tots els assumptes, va dir: "Una Turquia gran i forta sorgirà de la unió de forces en el triangle del públic, el món empresarial i la societat civil. Desitjo que l'Assemblea General Ordinària de l'Associació Turca de Productors d'Acer sigui beneficiosa per a la nostra indústria, el nostre país i la nostra nació. M'agradaria donar les gràcies a cadascun dels nostres directius que han servit a través de la nostra associació i desitjar èxits a aquells que es faran càrrec de la gestió en el nou mandat". Ell va dir.

A l'Assemblea General, el president de l'Associació Turca de Productors d'Acer Fuat Tosyalı, el president del Consell Assessor de TÇÜD Hasan Çolakoğlu, el secretari general de TÇÜD Dr. Mehmet Veysel Yayan també va fer discursos.

Després de les intervencions, es van lliurar plaques als membres de l'associació.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar