Turquia va a l'espai: 31 mil ciutadans registrats

L'emoció espacial aclapara Turquia, milers de ciutadans registrats
L'emoció espacial supera a Turquia 31 mil ciutadans registrats

El ministre d'Indústria i Tecnologia, Mustafa Varank, va dir: "48 milions dels nostres ciutadans van visitar el lloc (uzaya.gov.tr) fins i tot abans de les 4 hores. El nombre de ciutadans que es van registrar al sistema per sol·licitar aquí ha arribat als 31 mil. dit. Es va posar en servei la Istanbul Creativity Network, una xarxa basada en web i un mapa de relacions d'actors de l'economia creativa. Istanbul Creativity Network permetrà el desenvolupament de col·laboracions amb els actors adequats i l'accés a les experiències de les institucions o persones rellevants. El ministre Varank va presentar el projecte realitzat sota la coordinació de l'Agència de Desenvolupament d'Istanbul (ISTKA). Varank va dir que Turquia ha aconseguit sortir al primer pla com a port segur per als inversors, va dir: "L'any 2020, ens vam convertir en un dels pocs països que pot atraure inversions malgrat la pandèmia. Amb la inversió de 14 milions de dòlars que vam rebre l'any passat, en realitat vam superar les xifres prèvies a l'epidèmia. Des del 2003, hem aconseguit atraure aproximadament 250 milions de dòlars d'inversió directa internacional. Les empreses globals que prefereixen Turquia estan posicionant amb més intensitat el nostre país com a centre de producció, exportació i gestió d'R+D, augmentant les seves inversions amb el temps". Ell va dir.

PRIMER A L'ORIENT MITJÀ I A EUROPA

Varank va assenyalar que les empreses internacionals tenen més de 500 centres d'R+D a Turquia, va dir: "A més, quan mirem les nostres iniciatives de base tecnològica, aquestes iniciatives i start-ups estan atraient actualment inversions serioses al món. El 2021, el nostre ecosistema d'inici va atreure 1,6 milions de dòlars en inversió. Quan mirem la xifra que vam rebre només el primer trimestre d'aquest any, veiem que vam rebre una inversió de 1,3 milions de dòlars. Turquia ocupa el primer lloc entre els països de l'Orient Mitjà i Europa en inversions en startups de jocs. Istanbul continua impressionant com la quarta ciutat a Europa pel que fa a la inversió de capital risc. De fet, tots estem orgullosos dels unicorns que vam treure de la indústria del programari i jocs de comerç electrònic, i de l'èxit d'exportació de la nostra indústria cinematogràfica i sèrie de televisió". Ell va dir.

MÉS DE 14 MIL PROJECTES

Varank va dir que fins ara han donat aproximadament 24 milions de llires de suport a més de 15 projectes a Turquia. Per tal de garantir que Istanbul tingui veu en l'economia global d'acord amb el seu pes global, estem fent diferents pràctiques paral·lelament a la dinàmica de desenvolupament a Istanbul, que té un lloc important en el desenvolupament de Turquia i és la nineta del nostre país. .” dit.

ECOSISTEMA DE LES INDUSTRIES CREATIVES

En aquest sentit, Varank va explicar que s'han arremangat amb una ment comuna per augmentar el pes de les indústries creatives, que són gairebé les finestres de les marques al món, a Istanbul i va dir: "Vam iniciar el programa de suport financer a les indústries creatives. per cobrir les necessitats de finances, recursos humans i infraestructures. En l'àmbit d'aquest programa, hem donat suport a 131 projectes fins ara. Això enfortirà l'ecosistema d'indústries creatives d'Istanbul". feia servir les frases.

OPORTUNITATS DE COOPERACIÓ

Destacant que a part dels projectes que donen suport, també contribueixen al desenvolupament de les indústries creatives amb els projectes que han desenvolupat per iniciativa pròpia, "Estem impulsant la Xarxa de Creativitat d'Istanbul. Volem establir una xarxa eficaç entre la Xarxa de Creativitat d'Istanbul i les parts interessades que operen en aquest camp i desenvolupar oportunitats de cooperació en aquest camp. De fet, estem parlant d'un mapa de col·laboració dinàmic i basat en web que s'actualitza constantment. Compartirem els projectes realitzats per diferents institucions de la nostra ciutat en l'àmbit de les indústries creatives, especialment els projectes recolzats per la nostra agència, i les oportunitats de col·laboració a través d'aquest lloc”. Ell va dir.

EMPRENEDORIA DE BASE TECNOLÒGICA

Varank va dir: "També promocionarem els projectes que donem suport i els programes que acabem d'anunciar a través d'aquest lloc", va dir Varank, "De la mateixa manera, un altre tema important per a Istanbul és el desenvolupament de l'emprenedoria basada en la tecnologia. Estem fent un esforç per centrar-nos molt en aquest tema. Us recomano especialment que seguiu de prop el lloc web creativity.istanbul, que s'utilitzarà avui, i el treball realitzat en l'àmbit del projecte.” feia servir les frases.

PROGRAMA DE SUPORT FINANCER DEL CAPITAL EMPRESARIAL REGIONAL

En referència al Programa Regional de Suport Financer de Capital Risc, Varank va dir: "Vam decidir oferir un suport de més de 250 milions de lires. El 2022, augmentem aquesta xifra fins als 400 milions de lires. Així, les start-ups innovadores de base tecnològica tindran accés a finançament a Istanbul amb molta més facilitat. L'altre dia vaig mantenir una reunió amb els representants i inversors d'aquests fons. Estic molt satisfet amb l'interès no només dels fons a Turquia, sinó també dels inversors internacionals a Istanbul". dit.

FONS DE FONS

En aquest sentit, i va assenyalar que poden augmentar aquest programa de suport financer, que funciona com a 'fons de fons', en els propers períodes, Varank va dir: “L'important aquí és quanta inversió atrauen aquests fons i aquests inversors a Turquia. . Podem augmentar el nostre suport en paral·lel amb les xifres que aporten. En aquest sentit, afegirem força al poder de l'ecosistema empresarial global d'Istanbul. Desitjo que aquests 400 milions de lires tornin a ser de bon auguri". va fer la seva valoració.

S'HAN INSCRIT 31 MIL PERSONES

Varank va recordar que el projecte de missió científica i de viatge espacial turc, que constitueix l'etapa més important del programa espacial nacional, va començar oficialment dilluns: "Enviarem un ciutadà turc perquè sigui seleccionat a l'estació espacial internacional durant 2023 dies en 10 per dur a terme activitats científiques. Així, Turquia ocuparà el seu lloc entre els pocs països que envien els seus ciutadans a l'espai. Hem començat a acceptar sol·licituds des de l'adreça d'internet ofuzuna.gov.tr/ fins al 23 de juny de 2022 a les 20.23 per a la selecció dels nostres ciutadans que hi aniran". dit.

CONVOCATÒRIA PER VIATGES ESPACIALS

Varank va dir que estava molt satisfet amb l'emoció i l'interès després que el president Recep Tayyip Erdoğan anunciés el projecte, Varank va dir: "Les xifres finals han arribat. 48 milions dels nostres ciutadans van visitar aquest lloc fins i tot abans de les 2 hores, és a dir, abans de completar fins i tot 4 dies. El nombre dels nostres ciutadans que es van registrar al sistema per sol·licitar aquí ha arribat als 31 mil. El nombre de ciutadans que han completat el registre dient "Tinc les condicions per anar a l'espai" és ara de 225. Per tant, crec que aquest interès seguirà augmentant. Des d'aquí, torno a fer una trucada tant als nostres amics de la sala com a tot Turquia; Convido a tothom que compleixi les condicions a sol·licitar viatges espacials”. Ell va dir.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar