Pantalla de consulta de resultats de l'entrevista ASDEP

Resultats de l'entrevista ASDEP
Resultats de l'entrevista ASDEP

Quan es donaran a conèixer els resultats de l'entrevista ASDEP el 2022? La resposta a la pregunta es troba entre les preguntes qüestionades. En el comunicat d'última hora fet al compte oficial de les xarxes socials de la Conselleria de Família i Serveis Socials, s'ha donat a conèixer els resultats de l'entrevista oral d'ASDEP. S'han anunciat els resultats de l'entrevista ASDEP? Contractació de 4.175 personal... S'han anunciat els resultats de l'entrevista ASDEP! Hem respost les vostres preguntes com en aquest article.

En l'anterior convocatòria de la Conselleria de Família i Serveis Socials s'indicava que es contractaria 4175 persones. El ministre Derya Yanık va anunciar al seu compte de xarxes socials que es van anunciar els resultats de les entrevistes.

Ministre Yanık: "Els resultats de l'examen oral que vam realitzar per a la contractació de personal contractat del nostre ministeri s'han publicat al nostre lloc web. Desitjo èxit a tots els meus nous companys que han superat l'examen. Junts atendrem 85 milions de persones. Benvingut, heu fet classes". dit.

En l'anunci de la Conselleria: “Per a 06.01.2022 places convocades el 4175, s'han finalitzat les avaluacions de la prova oral de Contractació de Personal Contractat celebrada entre el 02.03.2022 i el 12.04.2022. Els resultats de l'examen oral de contractació de personal contractat seran visibles a la porta de carrera i els resultats s'enviaran als candidats per correu electrònic. També es farà un anunci de les preferències". es va dir.

En l'anunci publicat, s'indica que es contractarà personal per als llocs següents:

 • Personal de Suport Social Familiar (4/B) (ASDEP),
 • Treballador Social (4/B),
 • Psicòleg (4/B) ,
 • Fisioterapeuta (4/B) ,
 • Desenvolupament infantil (4/B) ,
 • Dietista (4/B),
 • Professor (4/B),
 • Advocat (4/B),
 • Infermera (4/B),
 • Altre personal sanitari,
 • Personal d'oficina,
 • Personal de gestió de dormitoris (4/B).

Per a la pantalla de resultats de l'entrevista ASDEP aquí clica aquí!

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar