Sistema d'alerta de míssils d'ASELSAN a helicòpters

Sistema d'avís per espoleta UV des d'ASELSAN fins a helicòpters
Sistema d'alerta de míssils d'ASELSAN a helicòpters

ASELSAN ha publicat la Memòria anual 2021. L'informe, que inclou notícies i novetats relacionades amb diferents productes, també incloïa el sistema d'alerta de míssils UV, que ASELSAN va començar a produir sota llicència. UV Missile Warning System és un sistema que produeix informació d'avís per protegir les plataformes d'helicòpters TAF contra les amenaces de míssils guiats IR, la producció del qual es va iniciar a ASELSAN amb la transferència de la llicència de la companyia alemanya Airbus.

Els elements crítics dins de la unitat del sensor són; El fotodetector i 6 filtres òptics diferents es subministren des d'Alemanya, tots els altres subconjunts es produeixen localment. A causa de l'embargament iniciat pel govern alemany el 2017, aquests components crítics no es van poder subministrar i la producció de FIS es va aturar.

La nacionalització dels filtres òptics es va completar el novembre de 2020 i el lliurament es va fer a finals de 2021. A partir del febrer de 2022, s'han completat les proves de qualificació de diferències de l'equip nacional de fotodetectors i està previst dur a terme proves d'integració i vol d'helicòpters (FHIT). Dins de l'àmbit del projecte NEFIS, es pretén eliminar completament la restricció d'exportació del sistema d'avís de míssils UV amb un disseny cent per cent nacional.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar