ATV Live Watch Link, Aquells que volen veure un nou programa de Müge Anlı

muge anli
muge anli

Müge Anlı i Tatlı Sert s'emeten a les pantalles d'ATV a les 10.00:9 cada dia laborable. El programa de televisió rècord, presentat pel periodista d'investigació Müge Anlı, continua marcant l'agenda de Turquia. Mireu Tatlı Sert amb Müge Anlı, que va resoldre molts esdeveniments del programa! Els seguidors propers del programa, Müge Anlı, van anar a la pantalla de rellotge en directe. Mira l'últim episodi en directe el dilluns 2022 de maig de XNUMX amb Müge Anlı Tatlı Sert a ATV! Mira Müge Anlı en directe! Mireu el nou episodi de l'emissió en directe d'ATV Müge Anlı...

Müge Anlı i el seu equip, que s'han fet un nom amb molts projectes de responsabilitat social, així com incidents i desaparicions no resolts, tanquen l'audiència a la pantalla cada dia entre setmana, i el seu equip, revelant els fitxers desapareguts, les víctimes d'assassinat i tota la vida dels desapareguts, per trobar-los, per trobar els incidents, continua il·luminant...

A l'última part es va parlar de la pèrdua de Setera Abduleyav. Continua la recerca de Dilek Varol, que va fer un tòtem matrimonial, i Edanur Karaca, de 18 anys.

Qui és Muge Anli?

Desembre 19 1973 a Istanbul'Müge Anlı, que va néixer a Turquia, es va graduar a la Facultat de Comunicació de la Universitat de Marmara. L'any que va començar la Facultat de Comunicació de la Universitat de Marmara; Va començar les seves pràctiques a Kanal 9. Mentre feia les seves pràctiques, va ser reclutat en poc temps; es va convertir en assistent de direcció. Va començar el periodisme a proposta de Kenan Erçetingöz.

Va presentar el programa de la revista Dobra Dobra amb Şenay Düdek. Müge Anlı va començar a presentar un programa a Kanal D amb Pakize Suda després de la separació de Şenay Düdek.

Va fer el seu autèntic debut amb "Tatlı Sert with Müge Anlı", que va començar a presentar l'any 2008 i que aquests dies no ha quedat fora de l'agenda. El 2010, va presentar el programa "Tu tens una carta" amb Müge Anlı, així com Tatlı Sert.

Anlı té una filla de 1993 anys del seu matrimoni amb el periodista Burhan Akdağ, amb qui es va casar el 2008 i es va divorciar el 19.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar