S'han anunciat els resultats de l'examen BİLSEM? Consulta de resultats de l'examen BİLSEM 2022

S'anuncien els resultats de l'examen BILSEM? Consulta dels resultats de l'examen BILSEM
S'han anunciat els resultats de l'examen BİLSEM? Consulta de resultats de l'examen BİLSEM 2022

Quan i a quina hora s'anunciaran els resultats de l'examen BİLSEM es fa un seguiment estret. El Ministeri d'Educació Nacional va anunciar una data sobre els resultats de BİLSEM. L'avaluació dels estudiants segons les seves àrees de talent es va completar entre el 19 de febrer i el 8 de maig. A la guia publicada pel Ministeri, els detalls van quedar clars. Un cop s'anunciïn els resultats de BİLSEM, començarà la fase d'avaluació individual.

Quan s'anunciaran els resultats de l'examen BİLSEM?

Els resultats de l'examen BİLSEM es donaran a conèixer el 13 de maig. dret de registre kazanEls propers estudiants es donaran a conèixer el 19 d'agost de 2022. Les cites d'avaluació individual es realitzaran entre el 16 i el 30 de maig.

Per als resultats de l'examen BİLSEM Feu CLIC

Dates dels exàmens d'avaluació individual BİLSEM

Els estudiants que seran avaluats després del primer examen de Centres de Ciències i Arts seran portats als exàmens BİLSEM del 13 de juny al 12 d'agost.

Si sabés el calendari 2022

  • Procés d'avaluació: del 19 de març al 8 de maig de 2022
  • Dret a l'avaluació kazanConvocatòria d'estudiants: 13 de maig de 2022
  • Recepció de sol·licituds d'apel·lació: del 16 al 23 de maig de 2022
  • Valoració de les al·legacions: 24-30 de maig de 2022
  • dret de registre kazanConvocatòria d'estudiants: 19 d'agost de 2022

Com oposar-se als resultats de l'examen BİLSEM?

Les objeccions es presentaran a les comissions provincials d'examen de diagnòstic dins dels 5 (cinc) dies hàbils següents a la publicació de l'avaluació preliminar i els resultats de l'avaluació individual a meb.gov.tr.

Les objeccions a l'avaluació preliminar i els resultats de l'avaluació individual seran avaluades per les comissions provincials d'examen de diagnòstic.

Per als resultats de l'avaluació individual; Les comissions provincials d'examen de diagnòstic sol·licitaran als centres de sol·licitud una còpia dels materials pertanyents a les sol·licituds d'objecció. Centres de sol·licitud, vetllant per la confidencialitat i seguretat dels esmentats materials en un sobre tancat; Els originals s'enviaran a les comissions provincials d'examen d'identificació, sempre que quedin amb elles.

No es publicarà ni compartirà cap document sobre el contingut de l'avaluació preliminar i l'avaluació individual.

No es tindran en compte les objeccions fetes per fax i correu electrònic.

Com es fa el mesurament i l'avaluació de BİLSEM?

El procés d'avaluació dels alumnes de 1r, 2n i 3r de primària dels centres de ciències i arts es realitza seguint els passos següents:

  • a) Aplicació d'escaneig grupal amb tauleta
  • b) Portar a l'avaluació individual els estudiants que han superat l'aplicació de cribratge grupal d'acord amb les seves àrees de competència.

Els estudiants que tinguin èxit en la sol·licitud de selecció grupal seran avaluats individualment segons les seves àrees de talent (talent mental general, pintura i musical) en la data i hora que se'ls comuniqui.

Què és BİLSEM?

Centres de ciència i art (BILSEM); Són institucions d'educació especial obertes per oferir educació de suport als estudiants que continuen a institucions d'educació formal i tenen un diagnòstic de talents especials en els camps de la capacitat mental general, les arts visuals o el talent musical, per tal de millorar les seves capacitats i permetre-los utilitzar. les seves capacitats al més alt nivell.

  1. pas: Nomenament de candidats El professor omple un formulari d'observació adequat a l'àrea de capacitat de l'alumne.
  2. pas: Projecció grupal de l'examen Bilsem Els estudiants nominats se sotmeten a un control grupal.
  3. pas: Examen Bilsem Avaluació individual Els estudiants que superen l'etapa de selecció de grup passen a l'etapa d'avaluació individual.

Les avaluacions individuals es fan per separat en les àrees d'habilitats mentals, de pintura i musicals generals. Els estudiants que superin el llindar de punts determinat per la Direcció General durant l'etapa d'avaluació individual tenen dret a ser ubicats al centre de ciències i arts. kazantreballarà. Els treballs i tràmits relacionats amb el procés de selecció d'estudiants per als centres de ciències i arts seran realitzats per les comissions provincials d'examen d'identificació.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar