Caixes de terra Contacta amb Simon

Obrir i tancar endolls
Obrir i tancar endolls

Gairebé tot a la llar i l'oficina funciona amb electricitat. Ja sigui una impressora, un televisor o un ordinador. Aquesta llista es podria continuar indefinidament. Problema? Els endolls estan a les parets i tots els aparells han d'estar a prop. En un altell o edificis d'oficines, els electrodomèstics i les estacions de treball no poden estar només a les parets. Les prolongacions de cable a les habitacions presenten molts perills d'ensopegada. Solució? Caixes de terra de Kontakt Simon!

Què són les caixes de terra?

Les caixes de terra de Kontakt Simon són instal·lacions sota terra que gaudeixen d'una popularitat creixent. Això vol dir que els endolls no estan a les parets, sinó que estan permanentment muntats a terra. Més precisament: els cables d'alimentació de les preses passen per sota del terra i les preses estan enterrades al terra. Amb una tapa, poden desaparèixer discretament, de manera que són discrets quan no s'utilitzen.

Caixes de terra de Kontakt Simon

Contacte Simon té una varietat de caixes de terra a la seva gamma de productes. Els models són per a diferents necessitats. Però tots tenen una cosa en comú: la instal·lació en terres elevats tampoc és cap problema.

Caixes de terra sèrie KSE

Les caixes de terra d'aquesta sèrie estan equipades amb un alt nivell de protecció, IP66. Són especialment robusts i fins i tot es poden instal·lar en concessionaris d'automòbils i centres comercials. Cadascuna d'aquestes caixes de terra té un endoll i es pot equipar amb un pany. També es poden combinar diversos endolls de terra mitjançant mòduls.

Caixes de terra sèrie KF

Aquestes caixes de terra es caracteritzen per un muntatge en angle i, per tant, són especialment planes. Hi ha diferents versions per crear fins a 4, 6 o 8 zones de socket. A més de les caixes quadrades, també hi ha versions rodones en aquesta sèrie.

Caixes de terra sèrie SF

Bu caixes de terra especialment indicat per al seu ús a les oficines. Poden contenir fins a 6 endolls, que es poden ampliar a 12 amb un adaptador especial. En aquesta sèrie, hi ha una guia de cable d'esponja perquè els cables puguin sortir però evitar que entri pols.

Caixes de terra sèrie FB

Aquestes caixes de terra també són adequades per a oficines grans i tenen sortides de cable a ambdós costats per oferir múltiples espais d'oficina. En cas de gran demanda d'endolls, es poden combinar diversos mòduls entre si.

Avantatges de les caixes de terra

Les caixes de terra tenen molts avantatges respecte als endolls tradicionals. No passa cables per les habitacions, la qual cosa elimina una font de perill. Els endolls també estan perfectament protegits de la brutícia i la brutícia gràcies a la coberta. I el major avantatge: les caixes de terra es poden instal·lar exactament on es necessiten.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar