La campanya de Citroën May ofereix oportunitats atractives

La campanya de Citroën May ofereix oportunitats atractives
La campanya de Citroën May ofereix oportunitats atractives

Citroën posa un somriure a la cara dels que volen comprar un vehicle nou amb oportunitats especials de préstec i campanyes de descompte en efectiu al maig. Oferint préstecs avantatjoses a interès 0 o opcions de compra en efectiu amb descompte per a la seva gamma de productes d'automòbil i comercial lleuger, Citroën espera els seus clients a les seves sales d'exposició durant tot el mes amb l'avantatge de PSA Finans.

El Citroën C3 s'ofereix a la venda amb un venciment a 40 mesos i préstecs a interès 12 per 0 mil TL, o préstecs a 65 mesos i un interès del 12% per 0,89 mil TL, oferts per a totes les versions. Al maig, la família de models SUV Citroën C3 Aircross es pot adquirir amb un préstec a 60 mesos i interès 12 per 0 mil TL, o un préstec a 100 mesos i un interès del 12% per 0,89 mil TL. El potent model Citroën C4, en canvi, crida l'atenció amb el seu préstec a 60 mesos i 12 interès per 0 mil TL o una oportunitat de préstec a 100 mesos i 12% d'interès per 0,89 mil TL. El model SUV Citroën C5 Aircross, que es diferencia dels seus competidors per les seves característiques de confort superiors, està disponible a les sales d'exposició de Citroën amb un venciment a 90 mesos i un crèdit sense interessos per 12 mil TL, o opcions de préstec a 0 mesos i un interès del 175% per 12. mil TL. La caldera Citroën Berlingo Combi, que té característiques de maquinari que porten el nivell de confort al següent nivell, està esperant els seus propietaris amb un venciment a 0,99 mesos i una opció de préstec sense interessos per 90 mil TL o un venciment a 12 mesos i un interès del 0%. opció de préstec per 145 mil TL.

Els cotxes del món de Citroën, que aporten comoditat i color a la vida, esperen els usuaris que vulguin adquirir un cotxe nou i un vehicle comercial lleuger amb unes avantatjoses campanyes que també s'ofereixen al maig. El model Citroën C2022 3, que ofereix experiències emocionants amb diverses combinacions de personalització i ofereix més comoditat als seus usuaris amb la seva opció de transmissió automàtica, es pot adquirir tant amb l'opció de préstec a 40 mesos a interès 12 per 0 mil TL vàlida en tots els models, i amb preus a partir de 365 mil TL. Ajuntant disseny i tecnologia, el model Citroën C2022 del 4 espera als seus nous propietaris amb un préstec a 60 mesos i sense interès per 12 mil TL o un venciment a 0 mesos i una oportunitat de préstec al 100% d'interès per 12 mil TL. El model Citroën C0,89 equipat Feel amb una transmissió manual de 6 velocitats i un motor de gasolina d'1.2 litres està esperant als seus nous propietaris amb preus a partir de 4 mil 524 TL. Combinant comoditat, disseny i funcionalitat, la família de models SUV Citroën C500 Aircross model 2022 ofereix un préstec a 5 mesos de venciment i sense interès per 90 mil TL, o un préstec a 12 mesos amb un interès del 0% per 175 mil TL, amb preus a partir de des de 12 mil TL al Showroom de Citroën estan esperant els seus nous propietaris. El SUV Citroën C0,99 Aircross model 780, amb la seva aparença potent, versatilitat, tecnologies avançades que donen suport a la seguretat i el confort de conducció, l'interior més gran del seu segment, i el millor seient posterior i espai per al cap, és, en canvi, amb una venciment de 2022 mesos. i oportunitat de préstec a interès 3 per 60 mil TL o 12 mil TL.Espera conèixer els seus nous propietaris al maig amb preus a partir de 0 mil 100 TL amb una opció de préstec a 12 mesos del 0,89% d'interès per TL.

Oportunitats atractives de la marca d'automoció comercial més reputada de l'any!

Oferint solucions innovadores en termes de disseny, practicitat i modularitat i augmentant el plaer de conduir amb les seves característiques multimèdia, Citroën Berlingo Kombi presenta els seus nous propietaris a les sales d'exhibició de Citroën amb un venciment a 90 mesos i un préstec sense interès per 12 mil TL o 0 mesos. venciment i préstec al 145% d'interès per 12 mil TL. El model de disseny modular Citroën Berlingo Van del 0,89, el pioner de la classe Kombivan, es pot adquirir amb una opció de préstec a 2022 mesos i 90 interessos per 12 mil TL, o amb una opció de préstec a 0 mesos i 145% d'interès per 12 mil TL. Citroën; Per als models Jumpy, que combinen disseny ergonòmic amb equipament tecnològic, opcions de préstec a 0,89 mesos de venciment i interès 90 per 12 mil TL o venciment a 0 mesos i opcions de préstec al 145% d'interès per 12 mil TL, per als models Jumpy Van 0,89 mil TL amb Venciment a 100 mesos i Ofereix un préstec a interès 12 o una campanya de préstec del 0% amb un venciment de 120 mesos per 18 mil TL. Citroën ofereix el model Jumper, que combina gran capacitat i confort, als usuaris amb un préstec a 0,89 mesos i sense interès per 120 mil TL o un préstec a 12 mesos amb un interès del 0% per 150 mil TL.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar