Com trobar la direcció de la Qibla en autobús i tren?

entrenar la qibla
entrenar la qibla

Les persones que viatgen amb mitjans de transport com avió, autobús, tren o automòbil poden tenir problemes quan volen pregar. El primer d'ells són els problemes experimentats per determinar la direcció de la qibla on estarem per a l'oració. Un altre és avió, vaixell, tren autobús, etc. És la dificultat de resar en vehicles de transport. Què haurien de fer aquells que volen pregar en vehicles de transport com ara avions, vaixells, autobusos, trens? És permès resar en aquests vehicles? Direcció de la Qibla A què prestarem atenció en la determinació? Quins són els problemes de fiqh per determinar la direcció de la qibla i realitzar l'oració? Aquí intentarem donar-vos les respostes a aquestes i preguntes semblants.

Es permet fer oracions nafilah en vehicles de transport com ara avions, trens i autobusos. En les pregàries obligatòries, no es pot realitzar en aquests vehicles ni sobre un passatger, llevat que sigui una necessitat. Perquè, els fards tenen certs moments, i en aquells moments es pot parar i pregar. De fet, mentre el Missatger d'Al·là (pbsl) feia oracions voluntàries, solia resar a la seva muntanya sense importar cap a on girés. Quan volia fer una pregària fard, baixava de la seva montura i s'enfrontava a la qibla i resava (Bukhari, Salat, 31). També està permès fer oracions fard en una muntanya en situacions en què hi ha por de danyar la vida i els béns, o quan el terra està enfangat o no hi ha un lloc adequat per pregar (Kasani, Bedâî', I, 108). Presidència d'Afers Religiosos; “Avui, els que viatgen amb autobús, tren o avió poden oferir les seves oracions dempeus i de cara a la qibla, de manera que no els és possible resar asseguts. Tanmateix, també poden fer les seves oracions abans o després del viatge o reunint-se als llocs de descans. No obstant això, es recomana que les companyies d'autobusos organitzin els temps de descans perquè coincideixin amb els horaris de pregària, tenint en compte la sensibilitat religiosa dels viatgers. va aclarir la qüestió.

Aleshores, com trobaran la direcció de la qibla aquells que volen pregar en el vehicle per necessitat? No és obligatori que una persona que no pugui baixar d'un cotxe o d'un cotxe per una excusa per resar de cara a la qibla. A part d'això, és obligatori estar dempeus a la pregària encarant la qibla durant el trajecte en vehicles com ferris, trens, avions, autobusos i similars. www.kiblebulma.com Podeu esbrinar la vostra direcció de la qibla a través de pàgines com ara: O podeu trobar la vostra direcció de qibla preguntant a aquells que coneixen la qibla.

En qualsevol cas, cal no parar a la pregària sense demanar o investigar la qibla. Hem de tenir cura de resar a les mesquites/masjids als punts de descans. Si aquesta situació no és possible, cal determinar la direcció de la qibla abans de resar tant com sigui possible i posar-se en la direcció de l'ijtihad. Podeu utilitzar el lloc de cercador de qibla en línia de Qibla Finder per trobar la vostra direcció de qibla a països estrangers. Cercador de Qibla Podeu obtenir la línia de direcció de la Qibla de la vostra ubicació actual al mapa en línia; Podeu aprendre el grau de qibla per a la vostra brúixola d'ubicació. Siguis on siguis, pots determinar fàcilment i amb precisió la direcció de la qibla mitjançant aquests estudis. Que les vostres oracions siguin acceptades i el vostre viatge sigui auspici...

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar