Construeixi un important canal d'exportació de la Fira d'Erbil a l'Iraq per a Turquia

Construeixi un important canal d'exportació de la Fira d'Erbil a l'Iraq per a Turquia
Construeixi un important canal d'exportació de la Fira d'Erbil a l'Iraq per a Turquia

Les exportacions de materials i tecnologies de construcció de Turquia a l'Iraq augmenten dia a dia. En aquest context, la fira de la indústria de la construcció més gran de l'Iraq "Construct Iraq Erbil", organitzada per So Fair, se celebrarà al Centre Firal Internacional d'Erbil del 24 al 26 de maig de 2022, que inclou materials i tecnologies de construcció, serveis de contractació, electricitat i calefacció, ventilació, grups de productes d'aire condicionat (HVAC). ) i sistemes de bombes, obre les seves portes als seus visitants per quarta vegada amb la participació d'empreses internacionals.

Amb el suport del Govern Regional del Kurdistan, el Ministeri d'Indústria i Mines de la República de l'Iraq, la Cambra de Comerç i Indústria d'Erbil i el Ministeri de Comerç de la República de Turquia, més de 200 empreses internacionals van participar simultàniament a la fira, amb la participació d'Iran, Egipte, Índia, Emirats Àrabs Units i Xina, a part de Turquia i l'Iraq, Energy Iraq i Hvac Iraq ocuparan el seu lloc a la fira amb la seva secció especial.

CONSTRUCCIÓ DE NOVA CENTRAL ELÈCTRICA A L'IRAK

Actualment, l'Iraq produeix aproximadament 8 MW d'electricitat i la seva necessitat d'electricitat és d'entre 14 i 15 mil MW. L'electricitat que necessitarà el país el 2030 serà de 32 mil MW. A més, mentre que l'electricitat es pot subministrar a les llars durant una mitjana de 7-6 hores diàries des de la xarxa elèctrica pública, el consum d'electricitat augmenta fins a una mitjana de 15-16 hores amb instal·lacions privades. L'Iran, la Xina i Turquia, que van emprendre la construcció d'una central elèctrica en l'àmbit de la reestructuració de l'Iraq, tenen previst construir una nova central amb una capacitat de 9.200 MW al país.

L'ÚNICA FIRA INTERNACIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ APROVADA PER UFI A L'IRAK

Representant a més de 80 professionals en més de 50.000 països, organitzadors de fires mundials i operadors de centres d'exposicions i socis seleccionats de la indústria de l'exhibició, aprovats per UFI, la principal associació mundial de la indústria d'exposicions, Construct Iraq a Erbil, Turquia, Iraq, Iran, Egipte, L'Índia, les empreses que exporten materials i tecnologies de construcció, sistemes elèctrics i energètics, sistemes de calefacció i refrigeració dels Emirats Àrabs Units i la Xina es realitzaran a Erbil, Bagdad, Kirkuk, Duhok, Mossul i Bàssora (Bàssora també es considera el centre del petroli, l'energia). i la indústria de la construcció a l'Iraq capturaran noves oportunitats de negoci i col·laboracions amb compradors procedents de les províncies.

IDENTIFICACIÓ FIRA CONSTRUCT IRAQ ERBIL 2022

Dates de la fira: 24-26 de maig de 2022

Horari de visita a la fira: 11.00, 19.00

Recinte firal: Centre internacional d'exposicions d'Erbil, Iraq

Grups de productes de les empreses expositores: Materials i tecnologies de construcció, serveis de contractació, infraestructures i superestructura elèctrica, sistemes de calefacció, refrigeració, ventilació i bombes

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar