El futur del ferrocarril se centra a Jordània sota el lideratge de TCDD

El futur del ferrocarril se centra en urdú sota el lideratge de TCDD
El futur del ferrocarril se centra a Jordània sota el lideratge de TCDD

Metin Akbaş, director general dels Ferrocarrils Estatals de la República de Turquia (TCDD), va anar a Jordània per a la reunió de la Junta Regional de l'Orient Mitjà (RAME) de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC). Metin Akbaş, que presidirà la reunió on es tractaran els passos a fer per al desenvolupament del ferrocarril al món i els estudis de cooperació regional, també compartirà el coneixement del TCDD amb els països membres.

Amb la visió del Ministeri de Transports i Infraestructures, TCDD representa els ferrocarrils en l'àmbit internacional compartint el seu coneixement i experiència per tal d'aconseguir resultats positius per al nostre país. El director general de TCDD, Metin Akbaş, que realitza un treball coordinat amb els països de la regió, manté converses a Amman, la capital de Jordània. A la 29a reunió de la RAME, presidida per Metin Akbaş, s'examinaran els passos a fer per al futur dels ferrocarrils al món. Akbaş es reunirà amb els representants de les organitzacions ferroviàries dels països membres de la RAME a la regió per revisar l'evolució del sector ferroviari a la regió, el pressupost de la Junta Regional, les activitats realitzades i previstes per dur a terme i la oportunitats actuals dels membres. A la reunió, es compartiran activitats de futur basades en els 166 anys de coneixement, experiència, capacitats i situacions de TCDD. Es tractaran molts temes com els estudis "RAME Railway Vision 2050", que serviran de guia.

En les reunions s'avaluaran les novetats actuals i els passos a seguir pel que fa a les relacions bilaterals amb els membres dels països de la regió.

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar