Elogis del viceministre Alpaslan al telefèric de Denizli i l'altiplà de Bağbaşı

Ovgu des del viceministre Alpaslan fins al telefèric de Denizli i l'altiplà de Bagbasi
Elogis del viceministre Alpaslan al telefèric de Denizli i l'altiplà de Bağbaşı

El viceministre de Cultura i Turisme, Nadir Alpaslan, va examinar el Centre de Cultura i Congressos Nihat Zeybekci del municipi metropolità i el telefèric de Denizli i l'altiplà de Bağbaşı. Destacant les inversions culturals i turístiques del municipi metropolità, Alpaslan va agrair l'alcalde Zolan.

Nadir Alpaslan, viceministre de Cultura i Turisme, que va venir a Denizli per al 42è Simposi Internacional d'Excavació, Recerca i Arqueometria, va examinar el Centre de Congressos i Cultura de Nihat Zeybekci i el Telefèric de Denizli i l'altiplà de Bağbaşı. El viceministre Alpaslan es va presentar amb el director general de Patrimoni Cultural i Museus Gökhan Yazgı, els diputats de Denizli Nilgün Ök i Ahmet Yıldız, l'alcalde del municipi metropolità de Denizli, Osman Zolan, i el rector de la PAU, el Prof. Dr. Ahmet Kutluhan el va acompanyar. En primer lloc, el viceministre Alpaslan, que va examinar el Centre de Congressos i Cultura del municipi metropolità Nihat Zeybekci, el centre de la ciència, la cultura i l'art a Denizli, va observar durant una estona les profunditats de l'espai al planetari (casa planetària). Visitant les grans sales del centre de 500, 1000 i 2000 persones, la delegació va examinar l'exposició titulada "Golden Traces of the Past, Our Traditional Turkish Handicrafts Journey from the Past to the Future" a la zona del vestíbul, que inclou 1347 peces artesanals. treballs de 4 aprenents que es van formar en cursos gratuïts impartits pel municipi metropolità de Denizli. .

Admireu la magnífica vista

A continuació, el viceministre Nadir Alpaslan, l'alcalde Zolan i el seu seguici van recórrer el telefèric de Denizli i l'altiplà de Bağbaşı, un dels centres de turisme de les terres altes, creat pel municipi metropolità per donar color a la vida social dels residents de Denizli i passar temps amb la natura. Els hostes que van anar a l'altiplà de Bağbaşı a una altitud de 1500 metres amb telefèric van gaudir de la magnífica vista. Donant informació sobre l'altiplà i les cases de bungalows aquí, l'alcalde Zolan també va parlar d'altres inversions turístiques com el Denizli Ski Center implementat pel municipi metropolità. El viceministre Alpaslan, que va valorar molt positivament les inversions culturals i turístiques realitzades pel municipi metropolità de Denizli, va agrair els serveis de l'alcalde Osman Zolan.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar