Les màquines del món es produiran a Sivas

Les màquines del món es produiran a Sivas
Les màquines del món es produiran a Sivas

El 15 de maig de 10 es van posar les bases de la fàbrica que establirà Tezmaksan, líder de Turquia en la indústria de la màquina-eina i segona empresa d'Europa, a Sivas amb una inversió de 2022 milions d'euros. A la fàbrica, que es preveu construir amb una arquitectura sostenible i respectuosa amb el medi ambient a la zona industrial organitzada de Sivas Nuri Demirağ, l'ocupació està dirigida a 70 persones en la primera etapa. Amb la nova fàbrica on es produiran màquines eina CNC amb sistemes d'automatització robòtica, l'empresa pretén augmentar la seva capacitat de producció en 10 vegades i exportar en primer lloc 10 milions d'euros.

Tezmaksan, que ha estat el soci de solucions de la indústria turca durant més de 40 anys, n'ha afegit un de nou a les seves inversions. Les bases de la fàbrica de Tezmaksan, on es farà la producció de màquines CNC amb automatització robòtica, es van posar ahir a la zona industrial organitzada de Sivas Nuri Demirağ.

En el discurs d'obertura de la cerimònia celebrada amb la participació del governador de Sivas, Salih Ayhan, el tinent d'alcalde de Sivas, Turan Topgül, el president de la Cambra d'Indústria i Comerç de Sivas, Mustafa Eken i molts convidats, el president de la Junta de Tezmaksan, Mustafa Aydoğdu, va dir: "Tezmaksan, que nosaltres establerta fa 40 anys, és avui a Turquia. Estic molt orgullós, en nom meu, de la meva família i dels meus companys, que sigui la primera i la segona empresa més gran d'Europa. Vam sortir de Sivas i vam tornar a Sivas per invertir 40 anys. anys després. I quan se li va afegir força, el nostre somni va arribar a la seva fi”, va dir.

Gol "Sivas forts, Turquia forta"

Després d'Aydoğdu, el governador de Sivas, Salih Ayhanda Nuri Demirağ, va afirmar que la Zona Industrial Organitzada és una base d'inversió i producció que determina el futur de Sivas, i que les bases de la fàbrica, que es van establir amb la intensa demanda dels inversors, són els indicadors més evidents de això. “Avui estem posant les bases de la fàbrica de la nostra empresa Tezmaksan, que és líder en el seu camp a Turquia. Tezmaksan, que produeix la maquinària bàsica i els bancs de treball de la producció, especialment la tecnologia robòtica, serà una fàbrica que estableixi una fàbrica, per així dir-ho. També m'agradaria felicitar als nostres empresaris que van assumir la responsabilitat amb l'objectiu d'un país amb un augmentant el nivell de benestar. Amb el nostre lema 'Strong Sivas, Strong Turkey', seguirem sent una ciutat que crea valor afegit per al nostre país tant en l'àmbit de la indústria com en tots els sectors”.

Els models CNC que no es fabriquen a Turquia també es produiran a la nova fàbrica.

Hakan Aydoğdu, director general de Tezmaksan, va compartir els detalls sobre la inversió de la fàbrica a la cerimònia i va fer les següents declaracions: "Com a institució que porta més de 40 anys al servei de la indústria del mecanitzat, teníem un deute amb la nostra ciutat natal Sivas i hem hagut de donar exemple per a tothom. "Per què no Sivas per a la nostra nova fàbrica?" nosaltres vam dir. D'això en vam començar a parlar fa quatre anys, i avui hem fet un pas molt important per a la nostra fàbrica. A curt termini, tenim previst augmentar 10 vegades la capacitat de producció de màquines CNC amb sistemes d'automatització robòtica, així com ampliar el nostre potencial d'exportació i obrir-nos a nous mercats, amb una inversió de 15 milions d'euros i un cost de construcció de fàbrica. de 30 milions de TL, la construcció de la nostra fàbrica, de la qual hem explicat la fundació, es va completar a la zona industrial organitzada de Sivas Nuri Demirağ. Construirem en hectàrees de terreny. A la nostra fàbrica de Sivas, on traslladarem una part de la nostra instal·lació de producció de Tezmaksan a Istanbul, també s'inclourà en la nostra planificació la producció de models CNC que no es fabriquen a Turquia, estudis d'R+D i altres processos. A més, realitzarem el procés de producció sense intervenció humana amb la característica de fàbrica fosca, pretenem donar feina a 53 persones a l'inici quan obre la nostra fàbrica. El nostre objectiu a llarg termini és augmentar aquest nombre a 70. El nostre objectiu és proporcionar 150 milions d'euros d'ingressos d'exportació a Sivas en primer lloc".

Es construirà amb una arquitectura sostenible i respectuosa amb el medi ambient

Afirmant que Tezmaksan actua amb una comprensió que preserva l'equilibri ecològic en tots els processos empresarials i que ho continuaran en la inversió de la nova fàbrica, Aydoğdu va dir: "Vivim en un món on els recursos són limitats i la població augmenta dia a dia. Per tant, hem de dur a terme la producció i el consum en conseqüència. Com a Tezmaksan, crearem una fàbrica totalment respectuosa amb la natura gràcies a la nostra consciència d'això i la nostra perspectiva sobre la biodiversitat. Les instal·lacions de producció industrial tenen un gran impacte en la sostenibilitat i la biodiversitat del món. Prenem mesures per minimitzar aquest impacte, prendrem mesures per reduir els riscos ambientals per tal de protegir els ecosistemes i les espècies, i construirem la nostra fàbrica de manera que maximitzi l'ús de fonts d'energia renovables.A més, panells d'energia solar i una planta sostenible a en línia amb els objectius d'emissions de carboni que hem determinat en el marc del full de ruta global de sostenibilitat. Construirem amb arquitectura", va dir.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar