Eurovisió 2022 / 2a semifinal i final Quan, a quina hora, a quin canal?

Quan és la semifinal i la final d'Eurovisió, a quina hora i a quin canal?
Eurovisió 2022 2a semifinal i final Quan, a quina hora, a quin canal?

Enguany, 2022 països participen al concurs d'Eurovisió 41. La cançó de cada país pot tenir una durada màxima de tres minuts i un màxim de sis persones poden assistir a l'actuació. 17 països van competir ahir a la primera semifinal. Dijous, 18 països competiran a la segona semifinal. La final de la competició serà el dissabte 14 de maig. Aleshores, quins països van arribar a la final? Quan i quin dia se celebrarà la segona semifinal i final d'Eurovisió 2022, que els amants de la música segueixen amb il·lusió i impaciència?

En la votació de la primera semifinal, Suïssa, Noruega, Armènia, Grècia, Islàndia, Ucraïna, Lituània, Moldàvia, Portugal i els Països Baixos van ser els països que van passar a la final. Coneguts com els "Cinc Grans", Itàlia, França, Alemanya, Itàlia i Espanya es classificaran directament a la final, sense competir a les semifinals. Turquia no participa a Eurovisió des del 2013.

El concurs d'Eurovisió, que se celebra amb regularitat cada any, també se segueix amb gran interès aquest any. Itàlia tornarà a acollir Eurovisió després de 31 anys. Enguany participen 41 països a la competició. 17 països competiran a la primera semifinal i 18 països competiran a la segona semifinal. Itàlia, França, Alemanya, Itàlia i Espanya, coneguts com els "Cinc grans", no competiran a les semifinals ja que es classificaran directament per a la gran final.

Resultats de la 1a semifinal d'Eurovisió!

Segons els resultats de la 1a Semifinal d'Eurovisió

 • suís
 • Noruega
 • Armènia
 • Grècia
 • Islàndia
 • Ukrayna
 • lituà
 • Moldàvia
 • Portugal
 • països Baixos

països que van arribar a la final.

Eurovisió 2022 / 2a semifinal Quan, a quina hora, a quin canal?

La segona semifinal d'Eurovisió 2022 se celebrarà el dijous 2 de maig.

Eurovisió 2022 és oficial en directe Youtube emès al canal.

Quin dia la final d'Eurovisió 2022?

La final d'Eurovisió 2022 se celebrarà el dissabte 14 de maig de 2022.

Eurovisió Quins països participaran el 2022?

 • Albània
 • Austràlia
 • Armènia
 • Àustria
 • Bèlgica
 • Bulgària
 • Croàcia
 • Xipre
 • República Txeca
 • Dinamarca
 • Estonya
 • Finlàndia
 • França
 • Geòrgia
 • Alemanya
 • Grècia
 • Islàndia
 • Irlanda
 • Israel
 • italya
 • Letònia
 • lituà
 • Malta
 • Moldàvia
 • Montenegro
 • països Baixos
 • Macedònia del Nord
 • Noruega
 • Polònia
 • Portugal
 • Romania
 • Sant Marí
 • Sèrbia
 • Eslovènia
 • Espanya
 • suec
 • suís
 • Ukrayna
 • Anglaterra

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar