Junta de jutges i fiscals per contractar 27 agents

Junta de Jutges i Fiscals per a la contractació de funcionaris
Junta de Jutges i Fiscals per a la contractació de funcionaris

Estar ocupat en l'àmbit de l'apartat B de l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 4 dins de l'òrgan de la Secretaria General del Consell de Jutges i Fiscals i estar contractat d'acord amb els Principis de la contractació laboral. Personal, que es va posar en vigor amb la Decisió del Consell de Ministres de data 06/06/1978 i numerada 7/15754. Segons els resultats de la prova (aplicada i/o oral) a realitzar sobre la base de la puntuació del KPSS de 2020, en el marc del que disposa el Reglament d'examen, nomenament i trasllat del personal de la Junta de Jutges i Fiscals, es contractaran 15 personal contractat d'oficina, 5 conductors contractats i 7 personal contractat segons el seu nivell d'estudis.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

 Lloc i formulari de sol·licitud

Els candidats han de presentar la sol·licitud personalment a la Secretaria General del Consell de Jutges i Fiscals, facilitant el "Formulari de sol·licitud de feina per a la prova d'accés a personal contractat 2022 4/B" disponible al lloc web hsk.gov.tr ​​i omplint tots els formularis. parts pertinents, juntament amb la documentació necessària. (Adreça de la sol·licitud: Districte de seguretat, Bulevard Mevlana No: 36 Yenimahalle / ANKARA)

Les sol·licituds es faran presencialment i no s'admetran sol·licituds per correu postal o mitjans similars.

Les sol·licituds començaran el 30/05/2022 i finalitzaran el 03/06/2022 al final de la jornada laboral (a les 17:00 hores). Les sol·licituds no presentades dins del termini es consideraran invàlides.

L'examen per a la plaça de personal contractat es realitzarà en dues fases com una prova pràctica i una prova oral. Aquells que es troben entre els 5 candidats, que és 75 vegades el nombre de posicions anunciades segons els tipus de puntuació del grup KPSS(B), tenen dret a participar en l'examen de pràctica (examen de teclat). kazantreballarà. L'examen de pràctiques es realitzarà el dissabte 11/06/2022 a les 09:00 al Consell de Jutges i Fiscals i els que superin aquesta prova. http://www.hsk.gov.tr s'anunciarà a Per a aquells que superin l'examen de pràctiques, es farà un examen oral a la Junta de Jutges i Fiscals el dia 21/06/2022 a les 09:00 hores.

L'examen per a la plaça de conductor contractat es realitzarà en dues fases com una prova pràctica i una prova oral. Aquells que es troben entre els 5 candidats que siguin 25 vegades el nombre de posicions anunciades segons els tipus de puntuació del grup KPSS (B) tenen dret a participar a l'examen de pràctica (examen de conducció). kazantreballarà. L'examen de pràctica es realitzarà el dissabte 11/06/2022 a les 11:00 a l'Oficina de Probació d'Ankara (Şefkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi No: 61 Keçiören/Ankara) i els que tinguin èxit en aquest examen http://www.hsk.gov.tr s'anunciarà a Per a aquells que superin l'examen de pràctiques, es farà un examen oral a la Junta de Jutges i Fiscals el dia 22/06/2022 a les 09:00 hores.

Per a la plaça de funcionari contractat, tenen dret a participar a l'examen oral aquells que es trobin entre els 5 candidats que siguin 35 vegades el nombre de places convocades segons els tipus de puntuació del grup KPSS(B). kazantreballarà. El dia 22/06/2022 a les 13:00 es farà un examen oral a l'edifici de la Junta de Jutges i Fiscals.

Cada candidat només podrà optar a una plaça, que es convoca en funció de la seva situació formativa. Els candidats que sol·licitin més d'una plaça no seran avaluats, ja que les seves sol·licituds es consideraran invàlides.

 Condicions d'aplicació

Tal com consta a l'article 657 modificat de la Llei núm. 48 del funcionariat;

1- Ser ciutadà turc,

2- A partir del 03/06/2022, que és l'últim dia de presentació de sol·licituds, complir els requisits d'edat establerts a l'article 657 de la Llei núm. 40 i no haver complert 2020 anys a partir del dia primer de gener del any en què es realitza l'examen central (KPSS-36 per a graduats de grau, grau associat i graduats d'educació secundària) ser (nascuts a partir de l'1 de gener de 1985),

3- Per al personal contractat, graduat en el departament d'informàtica de les facultats/escoles, el departament de justícia, el departament de justícia dels col·legis professionals, el grau d'associat de justícia, el batxillerat professional de justícia o altres escoles secundàries o equivalents, o, com a mínim, un graduat de batxillerat o una escola equivalent. Tenir un certificat de màquina d'escriure o informàtica homologat pel Ministeri d'Educació Nacional o donat com a resultat de cursos organitzats per institucions i organismes públics en la data de sol·licitud (sol·licituds dels que no presenten certificat). o certificat de finalització del curs d'acord amb el procediment no s'acceptarà),

4- Per a la plaça de conductor contractat, ser, com a mínim, titulat de batxillerat o equivalent, i, com a mínim, classe B a partir de l'17 de gener de 04, d'acord amb la modificació realitzada en el Reglament de Circulació, publicat al Butlletí Oficial de l'Estat de 2015/29329. /1 i amb el número 2016, després de l'1 de gener de 2016 Tenir almenys un carnet de conduir classe D1,

5- Tenir, com a mínim, el títol de batxillerat o equivalent per a la plaça de personal contractat,

6- No ser privat dels drets públics,

7- Fins i tot si han passat els períodes especificats a l'article 53 del Codi Penal turc; delictes contra la seguretat de l'estat, encara que siguin indultats o empresonats durant un any o més per un delicte comès intencionadament, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, malversació, malversació, suborn, robatori, frau, falsedat, infracció confiança, fraudulenta No ser condemnat per fallida, manipulació de ofertes, manipulació, blanqueig de valors de la propietat derivat de delictes o contraban,

8- Pel que fa a l'estatus militar; no estar en servei militar, no ser major d'edat, o haver fet el servei militar actiu si ha complert l'edat del servei militar, o ser ajornat o traslladat a la classe de reserva,

9- Per a la plaça de personal contractat; Del grup d'examens de selecció de personal públic (B) celebrat per ÖSYM l'any 2020; Els graduats de grau KPSSP (3), els graduats associats KPSSP (93) i els graduats de secundària KPSSP (94) han de tenir almenys 70 punts,

10- Per al lloc de conductor i criat contractat; Del grup d'examens de selecció de personal públic (B) celebrat per ÖSYM l'any 2020; Tenir almenys 3 punts de KPSSP de grau (93), graduats de grau associat KPSSP (94) i graduats de secundària KPSSP (60),

11- No tenir cap malaltia mental que li pugui impedir l'exercici continuat de la seva funció.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar