Direcció General de l'IETT per a la contractació d'inspector adjunt

Direcció General de l'IETT per a la contractació d'inspector adjunt
Direcció General de l'IETT per a la contractació de 3 inspectors auxiliars

Municipi Metropolità d'Istanbul, Direcció General de la Junta d'Inspecció d'Empreses IETT Presidència Classe de Serveis Administratius Generals, 6 3è grau Els inspectors assistents es contractaran mitjançant exàmens escrits i orals.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Les sol·licituds només es faran electrònicament a través del lloc web iett.istanbul i començaran el dilluns 09 de maig de 2022 i finalitzaran el divendres 20 de maig de 2022 a les 23.59:XNUMX. Només són vàlides les sol·licituds fetes telemàticament a través de l'adreça d'internet iett.istanbul, les sol·licituds que no compleixin les condicions especificades a la convocatòria i les sol·licituds presentades a la nostra Institució a mà, correu o correu electrònic no seran tramitades.

Es convocarà un total de 20 persones per a la prova escrita, 60 vegades el nombre de places que s'indica a la convocatòria. Si el nombre d'aspirants que compleixen els requisits per a l'examen és superior a 60 persones, s'admetran a la prova d'accés els 60 primers candidats, començant pel candidat amb la puntuació més alta. Tots els candidats que tinguin una puntuació igual al 60è candidat seran convocats per a l'examen. Dret a fer l'examen kazanEls candidats s'anunciaran a Internet a iett.istanbul fins al 27 de maig de 2022.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar