Comença el metro d'Esmirna Kemalpasa

Comença el metro d'Esmirna Kemalpasa
Comença el metro d'Esmirna Kemalpasa

Les obres continuen per al metro de Kemalpaşa, que és la inversió més gran de la història de Kemalpaşa.

Després de les bones notícies que l'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna, Tunç Soyer, va compartir amb els residents de Kemalpaşa el 3 d'agost, continuen els estudis de viabilitat del metro de Kemalpaşa, la licitació del qual es va celebrar el 9 d'agost de 2021. El cap del departament del sistema ferroviari del municipi metropolità d'İzmir, Mehmet Oğuz Ergenekon, el gerent de la branca d'inspecció d'inversions, Arzu Yavuz, l'enginyer de control de mapes Osman Balikay, va fer una presentació al municipi de Kemalpaşa sobre la fase de projectació de la línia, que es preveu que tingui 27,5 quilòmetres de llarg i 11 parades, entre l'estació d'autobusos i Kemalpaşa. El governador del districte de Kemalpaşa, Musa Sarı, l'alcalde de Kemalpaşa, Rıdvan Karakayalı, els tinents d'alcalde i els funcionaris de la unitat rellevants van assistir a la presentació. Si bé a la presentació es van parlar de tots els detalls de la línia de metro, el president Karakayalı va rebre informació detallada sobre el projecte. Es va revisar el traçat creat i les estacions previstes tenint en compte les zones de creixement potencial del districte.

Comença el metro d'Esmirna Kemalpasa

KARAKAYALI: ESTEM COMPTANT ELS DIES PER A LA INVERSIÓ HISTÒRICA

L'alcalde Karakayalı va afirmar que el projecte del metro és revolucionari per a Kemalpaşa: "La licitació del projecte es va celebrar l'agost passat per al metro de Kemalpaşa, que el nostre districte somiava des de fa molt de temps. Vull agrair al nostre alcalde del municipi metropolità Tunç Soyer, que va intentar resoldre la creixent necessitat de transport com a conseqüència de l'augment de la població i la industrialització del nostre districte, així com l'extensió de les zones residencials i de treball a una gran àrea, amb la sistema ferroviari respectuós amb el medi ambient i va posar aquest problema en primer pla. Ens esforcem per crear un projecte que serveixi Kemalpaşa de la millor manera possible, amb el seguiment del procés pas a pas en l'etapa a la qual hem arribat avui. Avui crec que hem fet un pas important després de la presentació i l'intercanvi d'idees amb la participació del nostre governador de districte'', va dir.

Comença el metro d'Esmirna Kemalpasa
Comença el metro d'Esmirna Kemalpasa

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar